spanje

Bitvavo heeft vandaag de officiële registratie als aanbieder van virtuele activadiensten door de Bank van Spanje aangekondigd. Deze registratie stelt Bitvavo in staat om zijn crypto-producten en -diensten op de Spaanse markt te introduceren.

De potentie van Spanje

In de afgelopen jaren heeft Spanje aanzienlijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van zijn crypto-industrie. Het land heeft actief de Markets in Crypto-Assets (MiCA) regelgeving geïmplementeerd en stimuleert de acceptatie van cryptobetalingen.

Ook heeft de Spaanse overheid diverse initiatieven gelanceerd om de blockchain-technologie te bevorderen en investeringen in de cryptomarkt te stimuleren.

De toename in adoptie en regelgeving heeft zowel bedrijven als particulieren aangemoedigd om actiever deel te nemen aan de crypto-sector. De ‘Global Crypto Adoption Index 2023’ van Chainalysis plaatst Spanje op de tweeëntwintigste plaats, wat de groeiende populariteit en het potentieel van deze markt benadrukt. Ter vergelijking, Nederland staat op de achtendertigste plaats.

De ambities van Bitvavo

Bitvavo heeft eerder al in november 2023 en januari 2024 regelgevende goedkeuringen ontvangen van autoriteiten in Oostenrijk en Frankrijk.

De recente goedkeuring in Spanje is een stap vooruit in de ambitie van Bitvavo om een vooraanstaande positie op de Europese markt te bereiken.

CEO Mark Nuvelstijn benadrukt: “De goedkeuring in Spanje bevestigt onze inzet om het leidende crypto-handelsplatform in Europa te worden. We kijken ernaar uit om onze diensten in Spanje aan te bieden.”

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Bitvavo breidt uit naar Spanje met officiële registratie bij centrale bank verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!