Bitvavo heeft aangekondigd zijn transactiekosten voor de handelsparen USDT/EUR (Tether) en USDC/EUR (Circle) aanzienlijk te verlagen.

Deze aanpassing is een onderdeel van Bitvavo’s streven om een van de meest kosteneffectieve platforms te worden voor het omwisselen van euro’s naar de stablecoins USDT en USDC.

Verlaagde tarieven en verbeterde toegankelijkheid

De verlaging van de handelskosten wordt gezien als een strategische zet om zowel nieuwe als bestaande gebruikers aan te trekken en te behouden.

“We hebben onze al concurrerende tarieven voor de USDT/EUR en USDC/EUR paren verder verlaagd, waardoor we betere tarieven bieden over alle niveaus en handelaren van alle niveaus ten goede komen,” zei Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo. De maker fees zijn nu verlaagd tot 0% en de taker fees tot slechts 0,01%.

stablecoin paren handelskosten bitvavo
Handelkosten stablecoin paren. Bron: Bitvavo.

Hogere stortingslimieten voor gebruikers

Naast de verlaging van de kosten, heeft Bitvavo ook de stortingslimieten verhoogd voor de meeste betaalmethoden. Klanten kunnen nu tot €5.000.000 per transactie storten via SEPA-bankoverschrijvingen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Deze verhoging van de stortingslimieten is bedoeld om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om grotere bedragen tussen wallets en beurzen te verplaatsen.

Toewijding aan een verbeterde handelservaring

“Bitvavo blijft zich inzetten om handelaren te voorzien van diepe liquiditeit en strakke spreads door ultracompetitieve tarieven te handhaven. Dit verhoogt niet alleen de toegankelijkheid, maar verbetert ook de algehele handelservaring,” aldus Nuvelstijn.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitvavo kondigt verlaging van transactiekosten aan voor populaire stablecoin paren appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!