Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt heeft een aantal slechte weken achter de rug. Top crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum daalden met ruim 10%. In dit artikel kijken we naar de Ethereum koers en wat we de komende tijd van deze top cryptomunt kunnen verwachten.

Op dit moment is de Ethereum koers weer onder het kritieke $3.500 niveau gezakt. Dit niveau biedt een sterke weerstand tegen een eventuele koers stijging en Ethereum moet hierboven komen wil het door groeien om boven zijn all-time high uit te stijgen.

Toch is dit een gezonde vooruitgang voor de cryptomunt, aangezien het Open Interest (het aantal open posities in ETH, zowel long als short) op een hoogtepunt van $13 miljard stond. Momenteel is deze met $1,5 miljard gedaald naar de $11,5 miljard. 

Wat gaat Ethereum doen de aankomende tijd? Is deze daling sterk genoeg geweest om weer te gaan stijgen voor de zomervakantie begint of moet de munt eerst nog verder dalen?

Ethereum koers verwachting voor de zomervakantie

Op het moment van schrijven staat de Ethereum koers op een waarde van $3.486 waarmee Ethereum 8% is gedaald in de afgelopen maand. Wel staat de munt nog 53% hoger sinds het begin van het jaar.

De Ethereum koers heeft momenteel een RSI (relative strength index) van 45 wat iets onder het gemiddeld is. Dit wil zeggen dat de koers momenteel in een zwakke neerwaartse beweging zit.

Dit kan komen doordat de Amerikaanse beurswaakhond, de SEC, heeft besloten nog geen uitspraak te willen doen over de Ethereum ETF’s. Het eerste formulier voor de crypto ETF werd vorige maand al goedgekeurd, maar een uitspraak over de nodige S-1 formulieren wordt pas op 2 juli gedaan liet Eric Balchunas weten op X.

Wanneer de Ethereum ETF’s worden goedgekeurd kunnen we eenzelfde soort beweging zien als we bij Bitcoin zagen, een flinke stijging. Dit is waarschijnlijk ook het moment dat altcoin season begint en vele populaire crypto harder gaan stijgen dan Bitcoin. Daarom kan dit het perfecte moment zijn om in Ethereum en andere kleine cryptocurrency’s te investeren.

Crypto met potentie om harder te stijgen dan de Ethereum koers

Ethereum is een token die al een zeer hoge marktwaarde heeft, namelijk boven de 400 miljard. Hierdoor kan de token nog maar relatief weinig stijgen, er is namelijk 4 miljard aan vermogen nodig om de populaire crypto alleen al met 1% te laten stijgen of dalen. Hierom kan het verstandig zijn om te investeren in tokens die nog een lage markt waarde hebben zoals det crypto hieronder. Deze munten stijgen gemakkelijker waardoor je er meer winst mee kunt maken. 

  • Pepe Unchained – Pepe meme coin met een eigen blockchain zoals Ethereum
  • PlayDoge – Play-to-Earn crypto geïnspireerd op Tamagotchi op Ethereum
  • Base Dawgz – Token op Base chain die te bridgen is naar ETH, SOL, BNB en AVAX

Pepe Unchained – Pepe meme coin met een eigen blockchain zoals Ethereum

Pepe Unchained is een van de nieuwste meme coins die de afgelopen tijd is uitgekomen. De token is nog niet gelanceerd, maar wordt momenteel verkocht in een crypto presale. Hierbij wordt de token voor een lage prijs verkocht om een vermogen op te halen, zodat het project verder ontwikkeld kan worden.

Het project van Pepe Unchained is gebouwd op de basis van het succes van de Pepe the Frog meme. Tokens met een Pepe thema zijn het afgelopen jaar soms wel met duizenden procenten gestegen. Het enige nadeel is dat deze vaak op de externe blockchains worden gebouwd. De Pepe Unchained token is dat niet, het is de eerste Pepe meme coin die een eigen blockchain heeft.

Doordat $PEPU een eigen blockchain heeft zijn transacties een stuk efficiënter. Dit zorgt ervoor dat het goedkoper en sneller is om de munt te verhandelen dan bij de andere Pepe meme coins. Hierdoor verwachten wij dat de token nadat hij gelanceerd wordt hard gaat stijgen.

Helemaal nu er wordt verwacht dat een crypto bull run binnen de kortste keren uitbarst, heeft de token veel potentie. Je kunt in de munt investeren door naar de officiële presale website te gaan en je crypto wallet te verbinden. Wel moet deze wallet de Ethereum chain of Binance Smart Chain ondersteunen.

Vervolgens kun je ETH, USDT of BNB inleveren om $PEPU te kopen, of doe een betaling met je creditcard. Wanneer de presale dan af is gelopen ga je terug naar de website om je tokens te claimen. Ondertussen kun jij de tokens alvast staken tegen een zeer hoog APY om een passief inkomen te verdienen.

Ga nu naar de Pepe Unchained presale

PlayDoge – Play-to-Earn crypto geïnspireert op Tamagotchi op Ethereum

Als je er van houdt om spelletjes te spelen kun je dat het beste in de GameFi sector doen. Op deze manier kun je, terwijl je de leukste spelletjes speelt, ook nog eens gratis crypto verdienen. Een van deze GameFi munten is PlayDoge.

PlayDoge is een Play-to-Earn crypto die is geïnspireerd door de 90s klassieker Tamagotchi. Hierbij moet je een hond verzorgen door hem bijvoorbeeld uit te laten, eten te geven, en te laten slapen. Wanneer je hem goed onderhoudt, verdien je $PLAY tokens, maar doe je dit niet zal hij of wegrennen of overlijden.

Doordat Tamagotchi in de jaren 90 succes behaalde en Pou dat 10 jaar geleden deed verwachten wij dat het nu de beurt is aan PlayDoge, helemaal aangezien je hier crypto mee kunt verdienen. Voor het project wordt gebruik gemaakt van de blockchain van Ethereum zodat je hond voor altijd kan blijven bestaan, zolang je hem maar goed verzorgt.

Het spel heeft 8-bit Pixels net als de gameconsoles in de jaren 90 wat nostalgie creëert bij zijn gebruikers. Verder heeft het project een staking mechanisme waarbij je tokens vast kunt zetten om een passief inkomen te verdienen.

Ga nu naar de presale van deze Play-to-Earn crypto om de goedkoopste prijs te bemachtigen. De crypto presale bestaat namelijk uit verschillende fasen met telkens een oplopende prijs. Verbind je crypto wallet en lever je ETH, USDT of BNB munten in, of maak een betaling met een creditcard.

Ga nu naar de PlayDoge presale

Base Dawgz – Token op Base chain die te bridgen is naar ETH, SOL, BNB en AVAX

Naast Pepe Unchained en PlayDoge belooft ook Base Dawgz een groot succes te worden. Dit project is gebouwd op de Base chain en geïnspireerd op Base Jumping, een sport waarbij iemand uit een vliegtuig of helikopter springt om vervolgens zijn parachute zo laat mogelijk uitklapt. De naam Base Dawgz is dan ook niet gek.

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat Base Jumping met crypto te maken heeft, maar deze sport is gekozen doordat de meme coin van blockchain naar blockchain kan springen. Zo is Base Dawgz niet alleen beschikbaar op Base, maar ook op Ethereum, Solana, BSC en Avalanche.

Doordat Base Dawgz van blockchain kan wisselen kun je de token traden op de blockchain die op dat moment het voordeligste is. Hierdoor heeft de cryptomunt een streepje voor op vele ander meme coins. Verder heeft Base Dawgz en staking mechanisme waarbij je tokens vast kunt zetten in een smart contract.

De Base Dawgz presale heeft al bijna $2 miljoen aan vermogen weten op te halen om het project te ondersteunen. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk te investeren in deze nieuwe meme crypto zodat je gelijk winst kun maken wanneer de crypto op de markt wordt gelanceerd.

Ook Base Dawgz heeft namelijk een presale met fasen waarbij de prijs oploopt. Verbind dus snel je wallet en lever een van de tokens van de beschikbare blockchains in tegen de BaseDawgz munt.

Ga nu naar de Base Dawgz presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht ETH koers daalt onder $3,5k na verlies $1,5 miljard open interest – Wat gaat Ethereum doen? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!