Steve Chung, een ervaren executive uit de entertainmentsector met een achtergrond in zowel Hollywood als Silicon Valley, is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Azuki. Dit top-tier NFT-merk, bekend om zijn digitale verzamelobjecten, streeft naar uitbreiding binnen de anime-industrie.

Chung’s rol zal zich richten op het vergroten van de fanbase en het ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Zijn ervaring bij grote namen zoals Fox en het Koreaanse CJ ENM Entertainment maakt hem bij uitstek geschikt voor deze taak.

Innovatie na de NFT-hype

Volgens Chung bevinden we ons in een “post-NFT wereld”, waarbij het potentieel van 50.000 unieke karakters, die eigendom zijn van gepassioneerde individuen, benut kan worden voor nieuwe verhaallijnen en merchandising.

Deze strategie is vergelijkbaar met die van andere populaire NFT-merken zoals Bored Apes en Pudgy Penguins, die ook verschuiven naar traditionele bedrijfsstrategieën zoals contentcreatie en gaming.

azuki steve chung
Bron: Azuki op X.

Anime als onderscheidende factor

Azuki onderscheidt zich door een sterke focus op anime. De lancering van een geanimeerde serie, gebaseerd op de IP’s van Azuki en gecreëerd met de hulp van traditionele Japanse anime-makers, markeert een belangrijke stap.

De eerste aflevering is al uitgebracht en heeft binnen een maand meer dan 1 miljoen weergaven op YouTube bereikt. “We zijn geen generiek object of dier. Anime cultuur is wat ons onderscheidt,” benadrukt Chung.

The post Steve Chung aangesteld als COO bij Azuki om anime en NFT markten te stimuleren appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!