Terwijl de Bitcoin (BTC) prijs moeite blijft houden met het behouden van de $65.000 dollar grens, tonen recente bewegingen op de optiemarkt een opvallend vertrouwen onder investeerders.

Ondanks een algehele neerwaartse druk en een aantal grote uitstroom van fondsen, zetten grote spelers hun geld in op een langdurige opleving die de munt tegen 2025 tot wel $100.000 dollar zou kunnen stuwen.

Grote bewegingen en uitstroom schrikken beleggers niet af

Onlangs is gebleken dat een wallet, geïdentificeerd als eigendom van de Duitse politie, een grote som van 500 BTC naar crypto beurzen zoals Bitstamp en Kraken heeft verplaatst. Deze actie voedt speculaties over een mogelijke verkoop van een deel van hun voorraad, die nog steeds rond de 43.000 BTC waard, ofwel ongeveer $2.83 miljard, ligt.

Tegelijkertijd werd de Bitcoin-markt vorige week getroffen door een netto uitstroom van $714 miljoen uit Bitcoin ETFs.

bitcoin koers 1 jaar
Bitcoin koers in het afgelopen jaar. Bron: Coinmarketcap.

Toenemende interesse in hooggeprijsde call-opties

In een periode waarin de meeste marktdeelnemers terughoudend zouden zijn, is er een ongewoon hoge activiteit waargenomen op het gebied van call-opties. Deze opties, met expiratiedata in december en maart, en met strikeprijzen tussen de $90.000 en $100.000 dollar, wijzen op een bullish sentiment onder ervaren investeerders.

Deze zetten in op een herstel en zelfs een mogelijke prijssprong van Bitcoin die ver boven de huidige niveaus uitstijgt.

De implicaties van de optiemarkt bewegingen

De keuze voor deze specifieke call-opties toont niet alleen vertrouwen in het herstel van Bitcoin, maar suggereert ook dat de markt een dieptepunt heeft bereikt en klaar is voor een aanzienlijke rally.

Dit bullish perspectief wordt verder ondersteund door de activiteiten rond de meest verhandelde opties, die voornamelijk concentreren op korte termijn calls met uitoefenprijzen dicht bij de huidige marktwaarde, en lange termijn calls die aanzienlijk hoger liggen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Beleggers wedden op Bitcoin herstel tot $100.000 dollar in 2025 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!