Arthur Hayes, mede-oprichter van BitMEX en voormalig CEO, heeft pasgeleden zijn portefeuille uitgebreid met diverse cryptocurrencies, waaronder Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), en Pendle (PENDLE), zelfs te midden van een algemene neergang in de cryptomarkt.

Hayes, bekend om zijn uitgesproken meningen over Bitcoin (BTC) en altcoins, blijft positief over de toekomstige groei van deze assets.

Hayes’ strategie en aankopen

Tijdens een recente daling van de crypto prijzen nam Hayes de gelegenheid om zijn investeringen in DOGE en PENDLE te vergroten, zoals hij aankondigde aan zijn ruim half miljoen volgers op het sociale mediaplatform X. “Ik geniet echt van deze grillige, zijwaartse tot dalende prijsactie van shitcoins. Ik ben mijn voorraden PENDLE en DOGE aan het uitbreiden,” tweette Hayes.

Daarnaast kocht hij ook 280 Ethereum, met een marktwaarde van ongeveer $1 miljoen.

arthur hayes pendle dogecoin
Bron: Arthur Hayes op X.

PENDLE: een groeiende interesse

Niet alleen heeft Hayes tijdens de recente marktschommelingen zijn investeringen in PENDLE verhoogd, hij heeft eerder ook een aanzienlijke hoeveelheid van deze altcoin vastgezet. Enkele maanden geleden bevestigde hij 1,65 miljoen PENDLE (ter waarde van $8,4 miljoen) tot 5 september.

Recente rapporten van Lookonchain tonen aan dat een van Hayes’ wallets nog eens 92.339,6 PENDLE heeft aangekocht van Wintermute, wat aantoont dat zijn interesse in deze munt sterk blijft.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Hayes vergroot zijn crypto portefeuille met Ethereum, Dogecoin en PENDLE appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!