Volgens Julien Bittel, macro-expert bij Real Vision, bevindt Bitcoin (BTC) zich momenteel in een “saaie” fase en is het klaar voor een aankomende “bananen” stijging. Bittel legt uit dat de huidige prijsbewegingen van Bitcoin typisch zijn voor de periode rond de halvering.

Dit patroon omvat een grote prijsstijging voorafgaand aan de halvering, gevolgd door een scherpe correctie, zijwaartse grilligheid, en een laatste dump die het laatste restje bullish sentiment probeert uit te roeien. “Daarna volgt opnieuw een periode van saai zijwaarts handelen, voordat de prijzen weer beginnen te stijgen. Dit is de saaie zone voor de bananenzone. Geduld is een schone zaak,” aldus Bittel.

Bittel voorspelt dat de koers van Bitcoin kan oplopen tot $240.000 dollar tegen mei 2025. Momenteel wordt Bitcoin verhandeld voor $64.876, en het lijkt erop dat het moeite heeft om voorbij de all-time high van $69.000 uit november 2021 te breken.

Solana: potentieel op een keerpunt

Ondertussen heeft Raoul Pal, directeur van Real Vision, nieuws voor zijn volgers over Solana (SOL), een concurrent van Ethereum (ETH). Pal suggereert dat Solana mogelijk een marktbodem heeft bereikt. “Als je overweegt om je Solana-positie te vergroten, dan is dit wellicht een goed instapmoment. De bananen worden langzaam rijp, maar zouden fantastisch moeten zijn in de herfst,” zegt Pal.

solana koers
Bron: Raoul Pal op X.

Pal deelt een jaargrafiek waaruit blijkt dat Solana een bullish convergerende trendlijn vormt. Op dit moment wordt Solana verhandeld voor $136, terwijl het worstelt om zijn positieve momentum terug te winnen. Tijdens deze cyclus heeft Solana al eens $200 bereikt, maar van een bullmarkt lijkt momenteel geen sprake meer te zijn.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Expert voorspelt: Bitcoin op weg naar $240.000, Solana vindt bodem appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!