Ondanks dat het afgelopen week officieel zomer is geworden, vertoont de cryptomarkt nog geen tekenen van opleving. Crypto analisten, waaronder Ansem, voorspellen een stabiel maar weinig opwindend verloop voor prominente cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Solana (SOL).

Ansem, die zijn inzichten deelde via het sociale mediaplatform X, onderstreept de noodzaak van aandacht voor potentiele trends en kritische scenario’s die de prestaties van deze digitale assets kunnen beïnvloeden.

Consolidatiefase in zicht

Het is duidelijk dat Bitcoin en Solana zich momenteel niet in een groeifase bevinden. Ze hebben hun niveaus boven de dieptepunten van maart behouden, wat wijst op een mogelijke consolidatiefase voordat er sprake kan zijn van een significante prijsstijging.

Deze periode van zijwaartse bewegingen kan de basis leggen voor toekomstige ontwikkelingen. Ansem benadrukt dat deze trend tot eind derde of begin vierde kwartaal zou kunnen voortduren.

ansem altcoins voorspelling
Bron: Ansem op X.

Diverse bewegingen binnen altcoins

Terwijl Bitcoin en Solana stabiliteit tonen, is het beeld binnen het bredere altcoin-landschap veel gevarieerder. Verschillende coins en tokens vertonen uiteenlopende prijsacties. Ansem wijst ook op het onderscheidende gedrag van oudere altcoins zoals Aave, die nog steeds vastzitten in de prijsranges van de berenmarkt, en nieuwere tokens zoals TIA en ALTLAYER, die vergelijkbare patronen vertonen als Avalanche (AVAX).

Scenario’s voor Bitcoin en Solana

Volgens Ansem kunnen Bitcoin en Solana potentiële buitenbeentjes blijven, met huidige lage consolidatieniveaus rond $58.000 tot $60.000 voor Bitcoin en $110 tot $120 dollar voor Solana.

Er bestaat echter een risico dat ze de neerwaartse trend van de bredere markt volgen, wat zou kunnen leiden tot prijsdalingen tot $48.000 tot $52.000 voor Bitcoin en $85 tot $100 voor Solana in een bearish scenario.

Vooruitzichten voor een Altseason

Ondanks de huidige stagnatie, deelt crypto analist Moustache zijn optimisme over de komst van een altseason, waarbij hij verwijst naar positieve signalen op de driemaandelijkse grafiek van Bitcoin.

Dit zou kunnen wijzen op toekomstige kansen binnen de altcoin-markt, vooral als investeerders zich richten op sterke verhalen en de juiste altcoins kiezen die kunnen uitblinken boven de bredere cryptomarkt.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analisten voorspellen kalme marktbewegingen voor Bitcoin en Solana in de zomer appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!