De bekende analist Credible Crypto blijft optimistisch over altcoins ondanks de recente crashes in de cryptomarkt.

Zijn focus ligt momenteel op Curve (CRV), een DeFi platform dat volgens hem aan de vooravond staat van een indrukwekkende rally.

Potentiële explosieve groei voor Curve

Credible Crypto voorspelt dat de koers van CRV naar $6 dollar kan schieten, wat een toename zou betekenen van maar liefst 1.724% vanaf de huidige koers. Deze stijging verwacht hij te zien zodra Bitcoin (BTC) de grens van $100.000 dollar per munt overschrijdt. Op het moment van schrijven wordt CRV verhandeld voor 0,329 dollar, terwijl Bitcoin een koers heeft van 64.706 dollar.

De toekomstige prestatie van Bitcoin zal cruciaal zijn voor de verwachte rally van CRV, mede beïnvloed door macro-economische factoren zoals de inflatie en rentebeleid in de Verenigde Staten.

crv verwachting crypto
Bron: Credibull Crypto op X.

Vooruitzichten voor Dogecoin en andere memecoins

In tegenstelling tot zijn positieve verwachtingen voor CRV, is Credible Crypto minder optimistisch over memecoins zoals Dogecoin (DOGE). Hij voorspelt dat DOGE kan dalen naar een prijs tussen $0,04 en$ 0,08 dollar. Op dit moment wordt DOGE verhandeld voor $0,123 dollar. Een daling naar het niveau van $0,05 dollar zou significant zijn voor de populaire memecoin.

Bovendien ziet de analist soortgelijke problemen voor andere tokens zoals PEPE en FLOKI, waarbij hij opmerkt dat kopers van PEPE “geluk nodig zullen hebben” als ze hebben gekocht op piekmomenten.

De invloed van Bitcoin en de economische context

De cryptomarkt blijft sterk afhankelijk van de prestaties van Bitcoin en bredere economische ontwikkelingen.

De huidige druk op Bitcoin en het uitblijven van een grote daling van de inflatie in de Verenigde STaten, waardoor de Federal Reserve de rentes zou kunnen verlagen, blijven kritieke factoren.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist ziet grote rally voor Curve in het verschiet, waarschuwt voor Dogecoin appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!