In een nieuwe YouTube-video uit Michaël van de Poppe zijn bedenkingen over de levensvatbaarheid en toekomst van mememunten in de cryptocurrency wereld.

Hoewel enkele beleggers enorme winsten hebben geboekt, benadrukt Van de Poppe dat het merendeel van de investeerders hun inzet verliest.

De invloed van sociale media en de risico’s voor investeerders

Van de Poppe bekritiseert de rol van sociale media persoonlijkheden die mememunten creëren en promoten, vaak met de intentie om hun eigen zakken te vullen ten koste van nietsvermoedende volgers.

Hij waarschuwt dat de markt voor mememunten aan het afnemen is, aangezien de meeste van deze munten geen solide teams of echte gebruikstoepassingen hebben.

Beperkte aanbevelingen ondanks brede kritiek

Ondanks zijn overwegend negatieve zicht op mememunten, ziet Van de Poppe toch potentie in een select aantal, zoals Dogecoin, Decentraland (DOGE), en Shiba Inu (SHIB). Hij gelooft dat deze munten door hun verbinding met nieuwe ecosystemen een potentieel voor groei hebben.

Hij benadrukt dat investeerders voorzichtig moeten zijn en goed geïnformeerd moeten blijven alvorens te investeren in deze volatiele en speculatieve markt.

Voorspellingen en waarschuwingen

Opmerkelijk is Van de Poppe’s voorspelling dat munten als Shiba Inu en Pepe een groei van 20 tot 40 keer kunnen realiseren in deze cyclus, ondanks dat hij Pepe op nul waardeert. Hij onderstreept het belang van goed onderzoek en waakzaamheid bij het investeren in dergelijke hoog-risico activa.

Koop je Dogecoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist Michaël van de Poppe kritisch over memecoins; ziet kleine kansen appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!