De koers van Solana (SOL) is in de afgelopen week met ongeveer 14% gedaald, wat de cryptomunt ver onder de kritische weerstandsniveau van $135 dollar bracht.

Deze daling is onderdeel van een bredere neerwaartse trend in de cryptomarkt, waarbij ook zwaargewichten als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) stevige verliezen leden. Solana, die op het moment van schrijven nog schommelt rond $123,24, lijkt nu gevangen in een cyclus van dalende koersen en oplopende weerstandsniveaus.

De invloed van geruchten

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken die suggereren dat Solana mogelijk onderwerp is van een onderzoek. Deze speculaties zijn naar buiten gebracht door Crypto Bitlord, een invloedrijke figuur binnen de crypto-gemeenschap, op het sociale platform X.

Volgens hem zou er “een enorme zaak” aan het licht komen die al weken broeit en ernstige gevolgen kan hebben voor de toekomst van Solana. Dit nieuws heeft geleid tot veel discussie en onzekerheid binnen de Solana-gemeenschap, met veel scepsis en ontkenning als gevolg.

crypto bitlord solana onderzoek gerucht
Bron: X.

Marktreactie en verdere implicaties

De impact van deze geruchten is duidelijk merkbaar op de markt. De prijs van Solana is na de onthulling van de mogelijke juridische problemen verder ingezakt. Dit heeft geleid tot paniekverkopen, waarbij volgens Coinglass ongeveer $10,75 miljoen dollar aan lange posities geliquideerd werden.

Bovendien heeft Lucie, de marketing leider van Shiba Inu, gewaarschuwd voor mogelijke hacks op accounts die Solana-adressen promoten, wat de situatie nog verder compliceert.

Toekomstperspectieven

Pessimistische voorspellingen suggereren zelfs dat de koers zou kunnen dalen tot $112,50 dollar, wat een dramatische afname zou betekenen vanaf de piek van $260 dollar. Dit zou een interessant koopmoment kunnen bieden, maar het blijft een risicovolle gok gezien de onzekerheden en de volatiliteit van de markt.

Het blijft afwachten hoe de situatie rond Solana zich zal ontvouwen en of de geruchten over een onderzoek concreet bewijs zullen vinden. Wat wel duidelijk is, is dat zowel investeerders als de crypto-gemeenschap zich schrap moeten zetten voor mogelijk meer onrustige tijden.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Geruchten over onderzoek zetten Solana onder druk: Koers zakt verder weg appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!