Hallo allemaal, Corné Marchand hier met een update uit mijn nieuwste video op YouTube. Zoals altijd is het een spannende tijd in de cryptomarkt met pieken en dalen die het een echte uitdaging maken, vooral voor de nieuwkomers onder ons.

In de video bespreek ik de recente volatiliteit in de markt, met diepe dips en hoge pieken. Opvallend genoeg blijft de Crypto Fear and Greed Index neutraal, wat een bearish sentiment onthult. Er is veel gebeurd: van Bitcoin (BTC) miners die enorme hoeveelheden verkopen tot de Duitse regering die hun Bitcoins op de markt gooit, wat zorgt voor extra verkoopdruk. Maar er zijn ook positieve ontwikkelingen, zoals Microstrategy die bullish blijft en bijna 12.000 Bitcoins kocht sinds april.

Voor de liefhebbers van goede nieuws: grote financiële instellingen hebben aanvragen ingediend voor Ethereum (ETH) ETF’s en experts verwachten dat de eerste Ethereum ETF’s voor 2 juli gelanceerd zullen worden.

We zien zelfs beweging in Australië met de debuten van Bitcoin ETF’s en in Noord-Amerika kondigde Solana (SOL) de eerste Solana ETF aan. Maar let op: Ripple staat voor tegenstand van de Securities and Exchange Commission en veiligheid is cruciaal tijdens aanstaande token unlocks en mogelijke verkoopdruk.

Zorg dat je dit allemaal niet mist! Check de volledige video op mijn YouTube-kanaal voor een diepgaande blik op deze ontwikkelingen. Tot de volgende keer!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Corné Marchand bespreekt de toekomst van Ethereum en Ripple appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!