Volgens de populaire cryptokenner Rekt Capital heeft Bitcoin (BTC) mogelijk zijn laagste punt bereikt. De correctie bracht de munt tijdelijk naar een dieptepunt van $58,400 dollar, maar lijkt nu ten einde te zijn.

Deze analyse is vooral gebaseerd op de historische koersbewegingen van Bitcoin, die suggereren dat de munt nog even binnen de huidige prijsrange zal blijven.

Stabiliteit na de halving

Historisch gezien volgt na elke halving van Bitcoin een periode van re-accumulatie, waarin de koers stabiliseert en handelaren de kans krijgen om hun posities te versterken in afwachting van de volgende grote bullrun.

Rekt Capital benadrukt dat, ondanks de huidige rustige marktactiviteit en de angst die sommige investeerders voelen, er geen reden tot paniek is. De geschiedenis toont aan dat deze consolidatiefase normaal is voor Bitcoin.

rekt capital bitcoin technische analyse
Bron: Rekt Capital op X.

Verwachtingen voor de toekomst

Ondanks de snelle start van deze bullrun, die ongebruikelijk was omdat Bitcoin al voor de halving een nieuwe all-time high bereikte, vertraagt het tempo nu. Volgens Rekt Capital is dit een teken dat we ons mogelijk opmaken voor een meer typische bullrun.

“Op basis van de historie lijkt een meer typische bullrun nog tot de mogelijkheden te behoren,” zegt hij. De vertraging van de koersacceleratie, die gedaald is van 260 naar 160 dagen, ondersteunt deze verwachting.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin stabiliseert: Analist ziet bodem na correctie tot $58,400 dollar appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!