Darin Feinstein, oprichter van het Bitcoin (BTC) mining bedrijf en digitale activa-infrastructuurbedrijf Core Scientific, blijft optimistisch over Bitcoin, ondanks de huidige prijsdalingen.

Hij gelooft sterk in de waarde van de onderliggende technologie van Bitcoin, die volgens hem nog steeds aanzienlijk wordt ondergewaardeerd.

Groei en transformatie van het Bitcoin-ecosysteem

Sinds de chaotische begindagen heeft het Bitcoin-ecosysteem een enorme groei en acceptatie gekend. Overheden, miljardairs en zelfs presidenten ondersteunen nu Bitcoin, wat wijst op een blijvende aanwezigheid en invloed.

Deze bredere acceptatie en institutionele betrokkenheid zijn ver verwijderd van de vroege dagen, toen de munt door velen nog niet serieus werd genomen.

bitcoin koers 7 dagen
Bitcoin koers in de afgelopen week. Bron: Coinmarketcap.

De ondergewaardeerde waarde van het Bitcoin-grootboek

Feinstein benadrukt dat het echte potentieel van Bitcoin ligt in de onderliggende blockchain-technologie. Het grootboek waarop Bitcoin draait, biedt een onveranderlijk en transparant systeem voor het bijhouden van gegevens, dat hij beschrijft als “het belangrijkste boekhoudkundige grootboek aller tijden en de enige echte geschiedenisregistratie van de mensheid.”

Volgens Feinstein is de ruimte binnen dit grootboek nog steeds niet volledig ingeprijsd in de markt.

Huidige prijsdalingen en kansen

Bitcoin’s huidige prijsdaling, die eerder vandaag tot ongeveer $53.900 daalde, wordt toegeschreven aan verschillende factoren zoals miner capitulatie, verkoopacties van de Duitse overheid, en problemen rondom Mt. Gox.

Feinstein geeft commentaar op deze situatie door te stellen dat de huidige prijsdaling “kunstmatig” is en een nieuwe kans biedt om te kopen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin’s onderliggende waarde nog steeds ondergewaardeerd, volgens Darin Feinstein appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!