Eén op Solana gebaseerde (SOL) memecoin trotseert de rest van de markt en weet een stijging neer te zetten nadat het op talloze cryptobeurzen is genoteerd.

Uit nieuwe gegevens blijkt dat Billy (BILLY), een memecoin met een hondenthema die op Solana is gebouwd, de afgelopen 24 uur met meer dan 30% is gestegen nadat meerdere beurzen de munt hebben genoteerd.

De cryptobeurzen waarop Billy werd vermeld, zijn onder meer Bittrue, Bitget, MEXC en Gate.io, die eerder deze week allemaal ondersteuning voor de nieuwe memecoin aankondigden.

Billy handelt op het moment van schrijven voor $0,1659, wat een stijging is van 36% sinds gisteren. Het is tevens belangrijk om te vermelden dat op 26 juni Billy voor slechts $0,0286 verhandeld werd. Volgens gegevens van blockchain-tracker Dexscreener bedraagt ​​de marktkapitalisatie van Billy op het moment van schrijven $161 miljoen, terwijl het 24-uursvolume $24,6 miljoen bedraagt.

Billy, dat eerder dit jaar in juni werd gelanceerd en gebouwd is rondom een afbeelding van een puppy, overtreft met deze stijging andere prominente memecoins tijdens de huidige consolidatieperiode van de markt, wat over de hele linie tot scherpe dalingen heeft geleid.

Andere activa met een hondenthema, zoals dogwifhat (WIF), Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) en Dogecoin (DOGE), worden op het moment van schrijven respectievelijk verhandeld voor $1,91, $0,000014, $0,000023 en $0,1046. Deze memecoins zijn de afgelopen maand echter allemaal met 30-40% gedaald, terwijl BILLY in dezelfde periode maar liefst 150% is gestegen.

Het bericht Nieuwe Solana memecoin trotseert de markt en stijgt met 36% verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!