Solana herstelt zeer goed na de daling van de afgelopen week. De munt hield zich sterk op een prijspunt die we in de vorige analyse behandelde, en lijkt nu verder omhoog te willen. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Solana 1

Een perfecte reactie

We beginnen deze analyse met een blik op de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur, waardoor we een goed beeld krijgen van de afgelopen prijsactie. Solana heeft, net als de rest van de cryptomarkt, een beweeglijke week achter de rug.

In de afbeelding hierboven zien we twee grote blauwe zones die vaker van invloed waren op de prijs. De munt zit op dit moment in de onderste zone (van ongeveer 116 dollar tot 144 dollar) en lijkt hier weer uit te willen bewegen. De munt herstelde namelijk op een punt die we aangaven in de vorige analyse.

Daar besproken we de opwaartse trend van Solana (hier ook aangegeven met blauwe boogjes). De munt maakt namelijk steeds hogere hoogtes en steeds hogere laagtes – dé formule van een opwaartse trend. Om deze niet te breken, moest de munt dus boven zijn vorige laagtepunt blijven van 122 dollar.

Toen Bitcoin afgelopen week de daling inzette en daarmee de rest van de cryptomarkt meetrok, verloren veel munten meerdere procenten – zo ook Solana. Maar het mooie is dat de munt daarbij niet voorbij zijn vorige laagtepunt daalde (en daarmee ook niet onder de blauwe zone kwam). Sterker nog: de munt tikte deze prijs aan en vloog vervolgens verder de lucht in.

Een perfecte reactie

Om dit beter te zien gaan we ook even kijken naar de 4-uurs grafiek. Hier staat elke candle voor 4 uur waardoor we een gedetailleerder beeld krijgen van deze beweging. De candle van SOL sloot niet onder de 122 dollar.

Hiermee blijft de koers op de lange termijn nog steeds in een opwaartse trend. En om dit positieve scenario door te zetten, moet de munt nu weer nieuwe hoogtes opzoeken. Solana lijkt hiermee goed op weg. Hopelijk kan de munt dit nog eventjes doorzetten, waarmee het weer verder kan naar zijn volgende weerstand op de lange termijn: de bovenste blauwe zone van 200 dollar.

We willen er natuurlijk niet meer aan denken, maar een verdere daling (tot onder de 122 dollar) kan voor gevaar zorgen. Houdt dit prijslevel – zelfs ondanks de positieve reactie – nog steeds in de gaten. Maar zolang de koers hier niet voorbij komt, is er weinig aan de hand.

The post Analyse: is Solana weer onderweg naar 200 dollar? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!