In een weddenschap op Polymarket speculeren gebruikers over de prijs van Bitcoin (BTC) aan het einde van juli 2024. De markt, met een totale inzet van $36,822 dollar, biedt verschillende scenario’s voor de toekomstige prijs van Bitcoin, waarbij de kansen en wedprijzen het sentiment van de deelnemers weerspiegelen.

Huidige Bitcoin prijs en Daling

De huidige prijs van Bitcoin is ongeveer $55,000 dollar bij Bybit, wat een daling van ruim 10% betekent ten opzichte van de afgelopen week.

In dit kader speculeren Polymarket gebruikers over drie prijspunten voor het einde van de maand juli: $70,000, $75,000 en $80,000 dollar.

Kansberekeningen voor verschillende prijspunten

De kans dat Bitcoin $70,000 zal bereiken, wordt door de deelnemers geschat op 13%, met een totale inzet van $15,938. De wedprijs voor een “Ja” weddenschap staat momenteel op 14 cent, terwijl de “Nee” weddenschap 89 cent bedraagt. Voor het prijspunt van $75,000 is de geschatte kans lager, namelijk 5%, met een totale inzet van $12,876. Hier is de prijs voor een “Ja” weddenschap 7 cent en voor een “Nee” weddenschap 97 cent.

polymarket bitcoin prijs juli
Bron: Polymarket.

De mogelijkheid dat Bitcoin $80,000 zal bereiken, wordt door de deelnemers als het minst waarschijnlijk beschouwd, met een geschatte kans van 3% en een totale inzet van $8,008. De “Ja” weddenschap staat hier op 3.8 cent, terwijl de “Nee” weddenschap 98.1 cent bedraagt.

Analyse van het marktsentiment

Deze cijfers geven een duidelijk beeld van het huidige marktsentiment onder Polymarket gebruikers. De meerderheid van de deelnemers lijkt weinig vertrouwen te hebben in een sterke stijging van de Bitcoin prijs op korte termijn.

De lage prijzen voor “Ja” weddenschappen bij hogere prijspunten suggereren dat de gemeenschap verwacht dat de huidige daling zich mogelijk zal voortzetten of dat er op zijn best een beperkte stijging zal zijn.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Polymarket voorspelt 13% kans op $70,000 Bitcoin in juli appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!