In zijn laatste YouTube-video uit Daan Rover, beter bekend als Crypto Rover, zijn zorgen over de huidige prijsacties van Bitcoin (BTC). Ondanks dat Daan meer dan $50.000 dollar winst boekte, waarschuwt hij investeerders voor significante koersbewegingen die op handen zijn.

Mogelijke grote bewegingen door CME Futures Gap

Crypto Rover benadrukt de creatie van een CME Futures Gap rond de $60.000 dollar als een potentiële katalysator voor een grote prijsbeweging. Dit gap, ontstaan na het sluiten van de markt op vrijdag, kan zowel opwaartse als neerwaartse bewegingen in gang zetten, afhankelijk van Bitcoin’s positie aan het einde van het weekend.

Hij identificeert belangrijke steun- en weerstandsniveaus op respectievelijk $53.700 en $58.500 dollar.

Lange termijn optimisme ondanks bearish sentiment

De bekende YouTuber heeft een aanzienlijke lange positie van 1,6 miljoen in Bitcoin geopend en is van plan deze voor langere tijd aan te houden, gezien zijn geloof in een grotere marktomkering.

Hij waarschuwt zijn kijkers om voorbereid te zijn op een mogelijke grote uitbraak zodra Bitcoin boven de genoemde niveaus uitbreekt. Ondanks dat Bitcoin nog steeds in een neerwaartse trend zit, ziet Rover potentieel voor een bullish omkering door divergentie op de 4-uur en 12-uurs grafieken.

Steun bij $53.700 en potentieel voor omkering

In een verdere analyse bespreekt Crypto Rover het belang van het steunniveau van $53.700 dollar, waar Bitcoin meerdere keren vanaf is gestuiterd. Deze acties wijzen op bullish divergenties over verschillende tijdframes, wat kan duiden op een omkering.

Hij observeert dat de meeste handelaren nog steeds short gaan op Bitcoin, maar een toenemende liquidatie van deze posities zou de prijs verder kunnen opdrijven.

Toekomstvisie en waarschuwing aan investeerders

Hoewel de huidige marktsentiment overwegend bearish is, blijft Rover optimistisch over de toekomstige prijsbewegingen van Bitcoin. Hij gelooft dat Bitcoin zijwaarts zal consolideren voordat het herstelt en ziet de huidige prijsactie als een ‘enorme fake out’ kans voor investeerders.

Hij benadrukt ook dat Bitcoin aanzienlijke steun vindt op de wekelijkse tijdframes en dat de huidige prijsactie een bull patroon vertoont.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist waarschuwt voor aankomende volatiliteit in Bitcoin koersen na ontstaan CME Futures Gap appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!