De cryptomarkt begin de week erg positief. Bijna alle munten zijn bezig met herstel, en Shiba Inu is geen uitzondering. Het lijkt alsof de munt onderweg is om boven een belangrijk prijslevel uit te komen. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Shiba 1

Hoe staat SHIB ervoor?

Om een goed beeld te krijgen van de afgelopen SHIB koers, gaan we eerst kijken naar de wekelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 7 dagen, waardoor we ver terug kunnen kijken in het verleden. Op die manier wordt het belangrijkste prijslevel inzichtelijk (rode zone). Ook kunnen we hier de trend van SHIB zien (aangegeven met blauwe en oranje boogjes).

De grote rode zone in de afbeelding hierboven, die rond een koers ligt van 0,000018 dollar, heeft al vaker voor koersveranderlingen gezorgd. Bijna elke keer als de prijs hier aankwam, veranderde SHIB van richting. Het is daarom goed om dit prijslevel altijd inzichtelijk te houden voor als de prijs zijn weg terug vindt.

SHIB is hier weer terecht gekomen nadat de prijs onder de zone dook. Dit doet de munt terwijl het in een opwaartse trend zit. Dit betekent dat de munt steeds hogere hoogtes en steeds hogere laagtes begon te maken. Dit is te zien aan de boogjes in de bovenstaande grafiek, waarbij de blauwe boogjes de neerwaartse trend aangeven, en de oranje boogjes de opwaartse trend.

Meestal is een trend een voorbode voor de rest van het koersverloop. Het lijkt daardoor dat de munt wil herstellen na het maken van dit laatste hogere laagtepunt. Als de munt daardoor weer boven de belangrijke zone van 0,000018 dollar uitkomt, kan SHIB een mooie tijd tegemoet gaan. Het heroveren van een oud prijslevel betekent meestal veel goeds.

Wat kunnen we verwachten?

Om dit beter te analyseren pakken we ook even de dagelijkse grafiek erbij. Hier kunnen we beter zien hoe SHIB de afgelopen dagen bewoog. De munt had een zeer volatiele week achter de rug, waarbij het bewoog tussen de koersen van 0,0000127 en 0,0000177 dollar – een ruim speelveld dus.

Nu een nieuwe week is aangebroken (met een zeer positief begin) lijkt de munt weer boven dit rode level uit te willen komen, maar we moeten wel opletten op het moment dat dit niet lukt. Het kan namelijk ook zijn dat SHIB hier een negatieve test maakt, waarna de munt naar beneden kan zakken. Dit scenario lijkt alleen iets minder aannemelijk, aangezien de munt nog steeds in een opwaartse trend zit.

Het is daarom beter om nog even af te wachten, voordat we meer zeggen over de koers. Een break boven deze zone kan het startschot geven om verder omhoog te gaan, terwijl een afwijzing bij deze zone juist voor het tegenovergestelde kan zorgen. Blijf dit prijslevel daarom goed in de gaten houden.

The post Analyse: Shiba Inu probeert weer boven 0,000018 dollar uit te komen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!