Hallo allemaal, Corné Marchand hier! In mijn nieuwste aflevering van het Crypto Journaal op YouTube duiken we opnieuw diep in de huidige staat van de cryptomarkt. Met een Fear and Greed Index die slechts 28 punten telt, merken we duidelijk dat er angst en hebzucht heersen. Nieuwe investeerders veroorzaken paniekverkopen en dat leidt tot een neerwaartse trend. Echter, ervaren grote investeerders zien juist kansen in deze aanhoudende bearmarkt.

In deze video bespreek ik hoe belangrijk het is om een plan te hebben en de markt echt te begrijpen, in plaats van blindelings anderen te volgen. Ik raad aan om niet meteen in te springen bij tekenen van verbetering, maar te wachten op bevestiging van een bullish trend. Ook hebben we het over een groot ‘unlock event’ voor een bepaalde munt die flinke verkoopdruk kan veroorzaken.

Verder gaan we in op de lange termijn trends versus de korte termijn volatiliteit die vaak veroorzaakt wordt door nieuwsgebeurtenissen en marktmakers. Dit zijn roerige tijden, maar door historische trends en ontwikkelingen, zoals de goedkeuring van stablecoins in Europa en het werk van het Basel Comité aan crypto-regulaties, in de gaten te houden, kunnen we door de chaos navigeren.

Zoals altijd ben ik optimistisch over bepaalde munten zoals Cardano (ADA) en Chainlink (LINK), ondanks de potentieel grote prijsschommelingen in Bitcoin (BTC) en de algemene cryptomarkt.

Wil je meer weten en mijn volledige analyse horen? Bekijk dan zeker de volledige video op mijn YouTube-kanaal!

The post Corné Marchand analyseert: Crypto in crisis of kans voor beleggers? appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!