Andrew Tate heeft aangekondigd dat zijn mememunt, Daddy, nu gebruikt kan worden voor het boeken van hotels, vluchten en autoverhuur via het online reisbureau Travala. Deze aankondiging kwam nadat Tate en zijn broer Tristan toestemming hadden gekregen van een Roemeense rechtbank om door Europa te reizen.

Op het sociale mediaplatform X deelde Tate dat men ter voorbereiding op de $Daddy wereldtour direct kan betalen met Daddy-munten op Travala. Hij onthulde ook plannen om de wereld rond te reizen na zijn vrijlating uit huisarrest.

Travala breidt uit met cryptocurrency

Travala, een boekingsservice die gebouwd is op de BNB Smart Chain van Binance, stelt gebruikers in staat om commissievrije transacties uit te voeren. Het platform ondersteunt boekingen voor meer dan 2,2 miljoen hotels wereldwijd, waarbij gebruik gemaakt kan worden van cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Daddy voegt zich bij een groeiende lijst van cryptocurrencies die door Travala worden geaccepteerd. Het reisbureau liet via X doorschemeren dat er iets groots en spannends op komst was voor $Daddy, wat later door Tate werd bevestigd als een officieel partnerschap.

andrew tate daddy travala
Bron: Andrew Tate op X.

Invloed van de aankondiging op de waarde van Daddy

Na de aankondiging daalde de prijs van de Daddy-munt met 5% naar $0.1601, volgens de gegevens van Bybit, met een handelsvolume van $13,26 miljoen in 24 uur.

Eerder werd een daling van bijna 10% naar $0,1453 gemeld na een andere aankondiging, wat de volatiliteit van de munt benadrukt sinds de introductie ervan.

Celebrity meme munten

In tegenstelling tot traditionele celebrity coins en samenwerkingen heeft Tate actief zijn Daddy-token uitgegeven en ondersteund.

In mei lanceerden verschillende beroemdheden zoals de Nigeriaanse muzikant Davido, de Amerikaanse mediapersoonlijkheid Caitlyn Jenner en rapper Iggy Azalea hun eigen mememunten op Solana (SOL) en promooten deze op X.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Andrew Tate’s Daddy coin nu bruikbaar voor boekingen op Travala appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!