Als je het aan Altcoin Sherpa vraagt, dan ziet de toekomst voor Ethereum-rivaal Solana er bullish uit. Hoewel hij op de korte termijn wat twijfels kent over het project, voorziet hij stijgende koersen richting het einde van 2024. Wat kunnen we verwachten van Solana?

Bullish over Solana

“Ik geloof nog altijd dat de regio van 120 tot 170 dollar een aantrekkelijke is om Solana te accumuleren en ik verwacht een sterk tweede deel van het jaar. Overigens verwacht ik niet dat er beweging komt, voordat de rest van het marktklimaat opklaart”, aldus Altcoin Sherpa.

De Solana koers handelt op het moment van schrijven op 142,60 dollar en staat daarmee op een daling van 0,68% over de afgelopen 24 uur. Opvallend is dat Bitcoin ook gedaald is de afgelopen 24 uur (0,71%) terwijl Ethereum juist 1,23% in het groen staat.

Het lijkt erop dat de markt zich langzaam klaarmaakt voor de Ethereum ETFs in de Verenigde Staten, die in potentie een hele bak met kapitaal richting het smart contract platform van Vitalik Buterin kunnen sturen.

Belangrijke dagen voor Bitcoin

Wat Bitcoin betreft verwacht Altcoin Sherpa voor de korte termijn een paar groene dagen, maar heeft hij over volgende week nog niet echt een idee. “Volgende week zal het belangrijk worden om terug te keren in de range. Op de korte termijn ben ik bullish, maar op de lange termijn heb ik geen idee”, aldus Altcoin Sherpa.

Bitcoin handelt op een koers van 58.250 dollar en lijkt voorzichtig te herstellen van de enorme correctie naar 53.500 dollar die we afgelopen week zagen voor de digitale munt.

Samenvattend kunnen we dus zeggen dat Altcoin Sherpa op de korte termijn twijfels heeft over Solana en bullish is over Bitcoin, terwijl hij op de lange termijn weer bullish is over Solana en twijfels heeft over Bitcoin.

Dat lijkt een beetje tegenstrijdig te zijn, omdat Bitcoin en altcoins vaak redelijk synchroon bewegen. Als Bitcoin niet gaat stijgen de komende maanden, dan is de kans klein dat munten als Solana dat wel doen.

The post Pseudonieme analist is bullish over Ethereum-rivaal appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!