Hoi iedereen, ik ben Corné Marchand, en ik heb gisteren een nieuwe video geplaatst op mijn YouTube-kanaal. Hierin bespreek ik de huidige daling van de Bitcoin (BTC) prijs naar $55,000 dollar en de verkoopdruk van zowel de Duitse overheid als Mt. Gox.

In de video vraag ik me af wat de echte impact is van deze verkopen op de markt. Is het echt de verkoopdruk of spelen futures hier een grotere rol? Ik duik ook in de geschiedenis van Mt. Gox, een van de meest beruchte Bitcoin-beurzen die ooit enorme verliezen leed door beveiligingsproblemen, en bespreek het proces van het teruggeven van Bitcoin aan zijn gebruikers.

Ondanks de huidige negatieve marktstemming, benadruk ik dat deze momenten historisch gezien vaak de beste kansen bieden om crypto te kopen. De markt volgt eerdere cycli, met een toenemende institutionele interesse en de mogelijkheid van een marktherstel aan het einde van de zomer.

In mijn video bespreek ik ook hoe de verkoop van ongeveer 138,000 Bitcoins door de Duitse overheid, ondanks dat het een groot bedrag lijkt, slechts 1.4% van de totale Bitcoin-marktkapitalisatie vertegenwoordigt. Daarom verwacht ik dat de lange termijn impact op de Bitcoin-markt beperkt zal zijn.

Wil je meer weten over mijn inzichten en analyses? Bekijk dan zeker de volledige video op mijn YouTube-kanaal en abonneer je voor meer updates!

Tot snel!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Nieuwe Bitcoin crash: Gaan we nog een bull markt zien? appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!