bitcoin

De populaire analist Jason Pizzino is bullish over de Bitcoin koers. Hij verwacht dat we voor het einde van deze cyclus nog een nieuwe all-time high gaan neerzetten voor de Bitcoin koers. Daar moeten we helaas nog wel even op wachten.

Geduld voor uitbraak Bitcoin

Volgens Pizzino is het namelijk zo dat Bitcoin 4 tot 6 maanden onder zijn huidige all-time high blijft, voordat het opnieuw uitbreekt. Hij merkt op dat er inmiddels al 4 maanden gepasseerd zijn.

“In maart was het heel onpopulair om te suggereren dat we richting een correctie gingen, die in potentie ook nog eens langer zou duren dan de vorige correcties. De meeste mensen hoopten en keken naar Bitcoin koersen van 80.000 tot 100.000 dollar.

Ik heb wat analyse gedaan op een specifiek signaal in maart en kwam met de mogelijkheid dat Bitcoin voor 4 tot 6 maanden onder zijn all-time high zou blijven. We zijn nu één dag verwijderd om de grens van 4 maanden te passeren”, aldus de analist.

Nu is het volgens Pizzino geduld hebben en wachten, totdat Bitcoin weer begint te stijgen. Als eerste voorbij de belangrijke weerstand op 64.000 dollar om vervolgens potentieel naar een nieuwe all-time high uit te breken, zo is de conclusie van Jason Pizzino.

Hoe komt Pizzino bij die 64.000 dollar?

Om te voorspellen dat Bitcoin “op de bodem zit” gebruikt Pizzino behoorlijk eenvoudige methoden. Zo geeft hij aan dat het midden tussen de lokale bodem en de all-time high op ongeveer 63.750 dollar ligt.

Daar ligt volgens hem dan ook de belangrijkste horde die Bitcoin op dit moment moet overwinnen. “Dat is waar we de prijs willen zien om de bevestiging te krijgen dat het laagste punt inmiddels achter de rug is.

We moeten ons boven dat niveau weten te houden om te consolideren, voordat we verder omhoog kunnen om de top van 74.000 dollar te testen”, zo gaat Pizzino verder.

Bitcoin handelt op het moment van schrijven op 57.150 dollar en staat daarmee op een daling van -0,35% over de afgelopen 24 uur.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Jason Pizzino is hierom heel bullish over Bitcoin verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!