Volgens de bekende crypto analist Altcoin Sherpa, is Solana (SOL) een aantrekkelijke belegging voor de toekomst, ondanks zijn neutrale houding op de korte termijn. “Ik geloof nog altijd dat de regio van $120 tot $170 dollar een aantrekkelijke is om Solana te accumuleren en ik verwacht een sterk tweede deel van het jaar,” vertelt Sherpa.

Hij voegt toe dat grote bewegingen in de koers van Solana waarschijnlijk uitblijven totdat de algemene marktomstandigheden verbeteren.

Bitcoin: korte termijn groen, lange termijn onzeker

Sherpa deelt ook zijn visie op Bitcoin (BTC), waar hij op korte termijn een positieve trend verwacht.

“Ik verwacht een paar dagen van stijging, maar volgende week zal het belangrijk worden om terug te keren in de range. Op de korte termijn ben ik bullish, maar op de lange termijn heb ik geen idee,” aldus de analist.

altcoin sherpa solana verwachting
Bron: Altcoin Sherpa op X.

Contrasterende bewegingen tussen cryptomunten

De markt laat contrasterende bewegingen zien. Terwijl Bitcoin en Ethereum (ETH) zich klaarmaken voor mogelijk positieve ontwikkelingen door de introductie van Ethereum ETF’s in de Verenigde Staten, blijft de koers van Solana tamelijk stabiel met minimale dalingen.

De verwachtingen van Altcoin Sherpa suggereren dat, hoewel Bitcoin en altcoins vaak geleidelijk bewegen, er periodes kunnen zijn waarin hun prestaties uiteenlopen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto analist ziet groei voor Solana in 2024, twijfelt over lange termijn Bitcoin appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!