Chronoshot, een sci-fi shooter die is ontwikkeld op de Cardano (ADA) blockchain, heeft onlangs een plaats verdiend op de verlanglijst van de Epic Games Store.

Deze ontwikkeling werd positief ontvangen door Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, die zijn tevredenheid uitdrukte over de integratie van Cardano-spellen op Epic.

Unieke spelmechanismen

Het spel onderscheidt zich door een uniek mechanisme waarbij de tijd alleen voortschrijdt als de speler beweegt. Dit bevordert een tactische benadering waarbij spelers strategieën moeten ontwikkelen en hun acties nauwkeurig moeten plannen.

Dit toevoegen aan de Epic Games Store benadrukt de innovatieve aard van het spel en biedt spelers een verfrissende ervaring in de early access-fase.

chronoshot cardano epic games tweet
Bron: RFLXT op X.

Community betrokkenheid en open bèta

In een serie updates kondigde RFLXT, het bedrijf achter Chronoshot, aan dat het spel gratis zal zijn tijdens de vroege toegangsfase. Deze strategie, inclusief de overgang naar een open bèta, stelt de gemeenschap in staat direct deel te nemen aan de ontwikkeling van het spel.

Dit proces moet zorgen voor waardevolle feedback die essentieel is voor het finetunen van de game.

Samenwerking tussen Epic Games en RFLXT

RFLXT plant ook een diepere integratie met Epic Games. Spelers kunnen straks met hun RFLXT-account inloggen op beide platformen, wat functies als crossplay en naadloze gameplay-continuïteit mogelijk maakt.

Voor het einde van de zomer wordt een bètaversie van het RFLXT-platform verwacht, inclusief Chronoshot en enkele andere Cardano-partnerspellen.

Toekomstige ontwikkelingen

De early access-versie van Chronoshot bevat de modi Time Attack en Survival, elk met leaderboards. Een multiplayer-modus wordt binnenkort verwacht, met verdere aanpassingen op basis van gebruikersfeedback.

De volledige lancering van het spel is gepland voor eind 2024, waarbij het gratis te spelen blijft met optionele cosmetische aankopen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Cardano voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Cardano’s nieuwste blockchain game Chronoshot nu op Epic’s verlanglijst appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!