Een cryptocurrency wallet geassocieerd met Genesis Trading heeft de afgelopen maand bijna $720 miljoen dollar aan Bitcoin (BTC) overgemaakt naar Coinbase, wat wijst op mogelijke aanvang van activa liquidaties.

Deze portemonnee, gelabeld als Genesis Trading, heeft meer dan 12.600 Bitcoin overgedragen, ter waarde van $719,9 miljoen dollar, voornamelijk in transacties variërend van 500 tot 700 BTC. Momenteel bevat deze wallet nog 33.356 Bitcoin, een afname van meer dan 46.000 BTC een maand geleden, op 12 juni.

Impact van regelgeving en rechtszaken

Deze miljoenen Bitcoin-transfers volgen twee maanden nadat Letitia James, de procureur-generaal van New York, aankondigde dat haar kantoor een schikking had bereikt met Genesis. Hierbij moet het bedrijf $2 miljard betalen aan gedupeerde investeerders van zijn Earn-programma. Deze schikking verbiedt het bedrijf ook om in New York te opereren.

bitcoin genesis data arkham
Bron: Arkham.

Dit kan erop wijzen dat Genesis Trading zich voorbereidt om gebruikers terug te betalen, gezien het bedrag aan activa en recente transfers naar de gecentraliseerde beurs (CEX) Coinbase.

Voortdurende marktdruk en toekomstige implicaties

Deze handelingen van Genesis Trading, samen met andere factoren zoals liquidaties door de Duitse overheid en de terugbetaling van Bitcoin door Mt. Gox, zetten aanzienlijke druk op de Bitcoin-markt.

Met de huidige marktinstroom die mogelijk onvoldoende is om deze grootschalige verkopen te compenseren, zou dit kunnen leiden tot een verdere daling van de Bitcoin.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Miljoenen aan Bitcoin verplaatst door Genesis Trading na schikking met procureur generaal appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!