Bitcoin prijs

Als we de pseudonieme analist DonAlt mogen geloven, dan is er nog voldoende perspectief voor Bitcoin. Daarvoor moet de digitale munt wel de range van 60.000 tot 70.000 dollar herpakken, zo vertelt de analist in een nieuwe video op YouTube.

Het herpakken van de range

Om het bullish momentum terug te krijgen met Bitcoin, moeten we volgens DonAlt dus eerst terugkeren in de range van 60.000 tot 70.000 dollar. Al is het nog maar de vraag of dat voldoende is, want eerder zagen we ook een opleving van 58.000 naar 64.000 dollar, die werd gevolgd door een koersdaling naar 53.500 dollar.

“Ik zou dan nog steeds voorzichtig zijn, omdat we een gigantische weerstand hebben op het niveau van 63.000 dollar. Veel mensen zullen long-posities met een hefboom openen tussen de 60.000 en 63.000 dollar, waardoor je rond dat niveau nog altijd in de problemen kan komen”, aldus DonAlt.

Wat dat betreft houdt de analist ook een slag om de arm en zegt hij eigenlijk nog niet zoveel. Het is immers eenvoudig om te voorspellen dat we richting een bepaalde Bitcoin koers gaan, als je vervolgens ook zegt dat het zomaar de andere kant op kan vallen.

Dat is echter wel de realiteit. Analisten kunnen alleen maar spreken in waarschijnlijkheden en niet in zekerheden. Als je iemand over zekerheden hoort spreken, dan is dat waarschijnlijk geen goede analist.

Op naar $63.000 dollar

Vooralsnog is het dus een kwestie van terugschieten naar het niveau van 63.000 dollar. Als Bitcoin daar in slaagt, kunnen we verder omhoogkijken en komen we volgens DonAlt als eerste de weerstand op 70.000 dollar tegen.

Wat dalingen betreft kijkt de analist naar het niveau van 52.000 dollar. Als Bitcoin er niet in zou slagen om binnenkort naar 60.000 dollar te stijgen, dan is dat volgens hem een waarschijnlijk volgend station voor de digitale munt.

“Als we terugvallen naar de 52.000 dollar, dan zou ik me wel een beetje zorgen maken over een volledige afbraak van de bullmarkt, met een daling naar 43.000 tot 42.000 dollar”, zo gaat de analist verder.

Het kan op dit moment dus echt alle kanten opgaan voor Bitcoin.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Crypto analist is hoopvol over Bitcoin koers, maar er is één kanttekening verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!