Onlangs kwam Justin Sun, oprichter van Tron (TRX) in het nieuws door beschuldigingen van Ki Young Ju, oprichter van CryptoQuant. Ju beweerde dat Sun betrokken was bij aanzienlijke longposities in Bitcoin (BTC), met name een positie ingezet toen Bitcoin rond de $67,000 handelde.

Deze posities zouden een waarde van ongeveer $420 miljoen vertegenwoordigen en werden naar verluidt ondersteund met $460 miljoen aan stUSDT vanuit de HTX reserve, die echter slechts een liquiditeit van $24 miljoen dollar had. Deze discrepantie heeft zorgen opgeroepen over de mogelijkheid van marktmanipulatie.

Verklaring en verwijdering van tweets door Ki Young Ju

Na de initiële beschuldigingen heeft Ki Young Ju zijn berichten verwijderd en aangekondigd dat hij in overleg is met het HTX team om de situatie te verhelderen.

Hij benadrukte dat zijn intentie niet was om de markt te verstoren of het bedrijf te schaden en dat hij meer informatie over de Proof of Reserves zal delen na de discussie met het team. Deze actie volgde kort nadat de kwestie publiekelijk aandacht kreeg.

justin sun bitcoin tweet
Bron: Justin Sun op X.

Ontkenning van beschuldigingen door Justin Sun

In reactie op de controverse, heeft Justin Sun zelf stelling genomen tegen de beschuldigingen via sociale media. Hij ontkende nadrukkelijk enige betrokkenheid bij de specifieke trades en benadrukte zijn optimisme over Bitcoin, maar verklaarde ook dat hij niet long was gegaan op $69,000, zoals beweerd.

Zijn uitspraken hebben echter geen betrekking op andere geruchten die rondgaan over zijn mogelijke aankopen van Ethereum (ETH).

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Justin Sun ontkracht beschuldigingen over Bitcoin longposities appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!