De bekende crypto analist EGRAG Crypto heeft onlangs via het social media platform X een opvallende voorspelling gedaan voor de cryptocurrency Ripple (XRP).

Hij stelt dat de koers in een extreem bullish scenario zou kunnen stijgen tot $17 dollar. Dit zou een grote doorbraak betekenen, aangezien het de vorige all-time high van $3,40 dollar ruimschoots zou overtreffen.

Huidige stand van zaken en potentiële koersstijging

Momenteel beweegt de prijs van XRP rond de $0,463 dollar, met een lichte stijging in de laatste 24 uur. Ondanks deze toename blijft de algemene prijsontwikkeling van XRP voor velen teleurstellend, vooral gezien de sterke daling in de afgelopen drie maanden.

EGRAG heeft echter verschillende belangrijke niveaus geïdentificeerd die kunnen wijzen op een opkomende bullmarkt. De eerste belangrijke mijlpaal is het terugwinnen van de $0,40 dollar regio, waarvan hij benadrukt dat deze essentieel is voor het begin van een sterkere rally.

ripple xrp analyse egrag
Bron: EGRAG Crypto op X.

Cruciale drempels en prijsdoelen

Volgens EGRAG’s technische analyse zou een doorbraak boven $0,75 de eerste fasen van een bullrun kunnen bevestigen, waarna een doorgroei naar $1,80 dollar een realistischer doel lijkt in een gematigd scenario. Dit niveau vertegenwoordigt een stijging van ongeveer 310% ten opzichte van de huidige koers. Daarbij stelt EGRAG dat $1 dollar aanzienlijke weerstand biedt en dat de markt enige vertraging kan verwachten rond dit niveau.

Voor een meer optimistische blik geeft EGRAG aan dat het doorbreken van $3,5 – het doorbreken van de oude all-time high – XRP op het pad zou kunnen zetten voor een stijging naar $17 dollar, een bijna 40-voudige stijging van de huidige koers.

Is een XRP koers van $17 realistisch?

Hoewel de vooruitzichten van EGRAG indrukwekkend zijn, plaatsen sommige analisten vraagtekens bij de haalbaarheid van een koers van $17.

Dit prijsniveau zou de marktwaarde van XRP verhogen naar bijna $950 miljard dollar, bijna driemaal de huidige waarde van Ethereum (ETH).

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Ripple voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Ripple’s XRP mogelijk naar $17 volgens technische analyse crypto analist appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!