Volgens de pseudonieme analist DonAlt staat Bitcoin (BTC) op een potentieel keerpunt. Om de bullish trend voort te zetten, moet de cryptomunt terugkeren naar een prijsrange van $60.000 tot $70.000 dollar.

DonAlt, die zijn visie deelt met ruim 61.400 abonnees via zijn YouTube-kanaal TechnicalRoundup, benadrukt dat dit cruciaal is voor verdere waardestijgingen. Echter, een huidige stijging van $58.000 naar $64.000 dollar, gevolgd door een daling naar $53.500 dollar, toont aan dat de markt volatiel en onvoorspelbaar blijft.

Weerstand en risico’s op $63.000 dollar

DonAlt waarschuwt voor aanzienlijke risico’s bij het bereiken van de $63.000 dollar. Hij merkt op dat veel beleggers geneigd zijn om tussen $60.000 en $63.000 dollar met hefboom long-posities in te nemen, wat kan leiden tot problemen bij deze specifieke weerstand. “Ik zou nog steeds voorzichtig zijn, omdat je rond dat niveau nog altijd in de problemen kan komen”, legt hij uit.

De realiteit van marktvoorspellingen

De analist benadrukt dat voorspellingen in de cryptowereld altijd met een zekere voorzichtigheid moeten worden behandeld. Het spreken in waarschijnlijkheden in plaats van zekerheden is een standaardpraktijk. Dit onderstreept het idee dat als iemand over zekerheden spreekt, die waarschijnlijk geen diepgaand inzicht heeft.

Vooruitzichten bij succesvolle doorbraak en potentiële daling

Als Bitcoin erin slaagt om door te stoten naar $63.000 dollar, ziet DonAlt mogelijkheden voor een rally naar $70.000 dollar. Echter, als de munt niet binnenkort boven de $60.000 dollar uitkomt, ziet hij een waarschijnlijke daling naar het steunniveau van $52.000 dollar.

Een verdere terugval naar $42.000 tot $43.000 dollar zou volgens hem een volledige afbraak van de huidige bullmarkt kunnen betekenen. Dit maakt duidelijk dat het pad voor Bitcoin in de nabije toekomst zeer onzeker blijft.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin moet $63.000 breken voor verdere stijging, volgens analist appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!