Jeff Booth, auteur van The Price of Tomorrow: Why Deflation is the Key to an Abundant Future, gelooft dat Bitcoin (BTC) de enige kracht is die de natuurlijke staat van de vrije markt volgt.

In een nieuw interview met Natalie Brunell zegt Booth dat we in een deflationaire wereld zouden moeten leven – waar technologie de koopkracht van een valuta versterkt door de waarde van goederen en diensten te verlagen.

Banner Bitcoin 1

Je hoeft niet bang te zijn voor deflatie

Volgens Booth is Bitcoin een game changer omdat het de enige valuta is die een systeem van overvloed kan ondersteunen.

‘Ik zie Bitcoin heel anders dan de meeste mensen… De natuurlijke staat van de vrije markt is deflatie en technologie zou die deflatie op een veel snellere manier laten plaatsvinden – op een exponentieel tempo – en die deflatie moet niet gevreesd worden omdat het eigenlijk de productiviteit is die naar ons toe stroomt, zodat we een overvloedig leven kunnen leiden en doen wat we willen…

Alles wat dat stopt, is geen economisch systeem, geen politiek systeem, maar een controlesysteem dat zijn kracht krijgt door van jou te stelen… Als je eenmaal begrijpt dat dat waar is, dan is alles uit het bestaande systeem afgeleid en steelt van jou.’

Bitcoin voorspelling als enige echte vrije markt

Booth voorspelt dat alle fiatvaluta’s voor altijd zullen vallen ten opzichte van BTC, omdat het de enige valuta is die ontworpen is om inflatie uit te roeien.

‘Dus Bitcoin staat als het enige wat ik heb gevonden dat je hiertegen kan beschermen. Het is geen munt. Het is een protocol gebonden aan energie. Het is een open, gedecentraliseerd en veilig protocol gebonden aan energie. Het maakt niet uit of je het wilt prijzen in valuta of stukjes papier die worden gemanipuleerd. Het maakt niet uit, het blijft gewoon doorgaan.

Dus ten opzichte van Bitcoin dalen alle prijzen en zullen ze dat voor altijd doen, omdat het de enige vrije markt kracht is die bestaat en alles wat verbonden is met het andere systeem niet is. Het is een controlesysteem.’

Bitcoin wordt door Booth gezien als de enige weg naar een echt vrije markt. Terwijl fiatvaluta’s inflatie met zich meebrengen en waarde verliezen, biedt Bitcoin volgens hem een stabiele en overvloedige toekomst.

The post Bitcoin is enige weg naar echte vrije markt appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!