Bitcoin is dit weekend boven de 60.000 dollar gesprongen door een mislukte moordaanslag op Donald Trump, zo is het oordeel van de markt. Vergeet echter niet dat ook de Duitse overheid klaar is met verkopen, dat we ondertussen begrijpen dat de Mt. Gox miljarden op de markt komen en dat de macro-economische omstandigheden verbeteren.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Zitten bears in de val?

Daan Crypto Trades, een populaire analist op Twitter, spreekt van een zogenaamde bear trap. “Als er ergens een plek was voor Bitcoin om gewoon weg te rennen en te blijven stijgen, dan was het hier wel. Veel mensen stonden aan de zijlijn”, aldus Daan Crypto Trades.

Inmiddels staat we dus nog veel hoger dan het moment waarop hij zijn tweet op het internet slingerde. Wat dat betreft lijkt het erop alsof Bitcoin het zwaarste deel van de bearmarkt nu achter zich heeft liggen.

Bitcoin koerst momenteel binnen op 62.820 dollar en lijkt daarmee het positieve momentum weer te pakken te hebben. Wees gewaarschuwd: dat dachten we eerder ook, toen Bitcoin naar 64.000 dollar schoot en daarna daalden we ook gewoon weer naar 53.500 dollar.

Vooralsnog lijkt Daan Crypto Trades echter te suggereren dat veel bears in de val zitten en te lang aan de zijlijn zijn blijven staan.

Gaan we nog corrigeren en de CME Gap vullen?

De sluitkoers van Bitcoin ligt momenteel ver boven de CME Gap van afgelopen vrijdag. Daardoor is er een kans dat we nog gaan corrigeren om dat gat te vullen. Dat is iets wat we Bitcoin vaak zien doen.

Volgens Rekt Capital is er met deze stijgingen een belangrijke steun heroverd voor de Bitcoin koers. Dat zou betekenen dat we vanaf hier weer omhoog mogen kijken en dat het ergste qua koersdalingen achter ons ligt.

Wat denk jij? Gaan we vanaf hier weer naar een nieuwe all-time high bewegen met de Bitcoin koers of moeten we daar nog even geduld voor hebben?

The post Bitcoin stijgt: bears zitten in de val? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!