De koers van Pepe is het hardst gestegen van alle coins in BLOX vandaag. Op het moment van schrijven is de waarde omhoog gegaan met 23,76%. Na een flinke daling in de afgelopen maanden, is dit een mooie sprong.

Banner Pepe 1

Pepe nestelt zich achter Dogecoin en Shiba Inu

De koers van Pepe is eindelijk weer boven het psychologische niveau van 0,00001 euro, oftewel maar 4 nullen achter de komma. De huidige koers van Pepe is zelfs iets hoger met 0,00001107 euro. In de afgelopen 24 uur is de Pepe-prijs met 24,58% gestegen.

Op dit moment zijn er 420,7 biljoen PEPE in omloop met een totale marktwaarde van 4,4 miljard euro. Hiermee staat Pepe op de 22e plek qua marketcap. Van de memecoins staan alleen Dogecoin en Shiba Inu boven Pepe. Dat is niet gek, die bestaan al veel langer en hebben de steun van onder andere Elon Musk.

Steeds minder Pepe

Pepe is een meme-munt die in april 2023 werd gelanceerd op de Ethereum-blockchain. Het is gebaseerd op de populaire internetmeme Pepe the Frog, die in de vroege jaren 2000 viraal ging. De munt onderscheidt zich van andere meme-munten door zijn deflatoire karakter.

Dit betekent dat er in de loop van de tijd minder tokens in omloop zullen zijn, wat de schaarste en mogelijk de waarde van de overblijvende tokens kan verhogen.

De Pepe Coin-community is voortgekomen uit de Rare Pepe-projecten, die in 2016 op het CounterParty-platform werden gelanceerd. Deze projecten introduceerden digitale handelskaarten met afbeeldingen van Pepe the Frog en legden de basis voor het gebruik van Pepe-afbeeldingen in de cryptocurrency-ruimte.

Nog 30% tot all time high

In april 2023 lanceerde het Pepe Coin-team officieel de $PEPE-token op Ethereum. De munt won snel aan populariteit en werd een van de meest verhandelde meme-munten op de markt.

Als je toen 1000 euro had geïnvesteerd, dan had je nu elk huis in je geboortedorp kunnen kopen. De all-time high van Pepe is 0,00001578 euro, nog maar een stijging van 30,5% verwijderd van het huidige niveau.

The post Pepe is terug! Koers stijgt 24% en dit is wat je kan verwachten appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!