Een wallet gelinkt aan de failliete beurs Mt. Gox heeft vandaag vroeg 0,021 Bitcoin (BTC), met een waarde van ongeveer $1.300 dollar, overgemaakt naar een ongeïdentificeerd adres. Deze informatie komt van Arkham Intelligence.

Kort na deze beweging zakte de Bitcoin onder de $64.000 dollar en op het moment van schrijven zelfs onder de $63.000 dollar. Hoewel de reden voor deze transfer onduidelijk blijft, wordt aangenomen dat het een testtransactie is ter voorbereiding op grotere overdrachten.

Start van het terugbetalingsproces

De curator van Mt. Gox heeft bevestigd dat het terugbetalingsproces op 5 juli is begonnen. Enkele Reddit-gebruikers meldden dat hun accounts bij Bitbank Bitcoin en Bitcoin Cash (BCH) van Mt. Gox hebben ontvangen als onderdeel van het terugbetalingsplan.

Bitbank behoort tot de beurzen die het terugbetalingsproces ondersteunen.

bitcoin mt gox transacties
Bron: Arkham.

Werkwijze van de terugbetalingen

Volgens rapporten worden de terugbetalingen niet rechtstreeks aan de houders gedaan. In plaats daarvan worden de fondsen verzonden naar aangewezen beurzen zoals Kraken, Bitstamp, SBI, Bitbank en BitGo.

Deze beurzen hebben aangegeven dat ze Bitcoin-opnames tot 90 dagen na ontvangst van de fondsen zullen toestaan.

Status van Mt. Gox’s wallet

Op het moment van rapporteren heeft de met Mt. Gox gelabelde wallet meer dan 138.900 BTC in bezit, gewaardeerd op $8,8 miljard. Deskundigen adviseren investeerders om waakzaam te blijven met betrekking tot de transacties die in de komende uren kunnen volgen.

Het bedrijf bereidt zich voor op grote transfers als onderdeel van het terugbetalingsplan aan zijn schuldeisers.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin opnieuw onder druk na nieuwe activiteit op Mt. Gox wallet appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!