VeChain (VET) heeft onlangs een opvallende prestatie neergezet in de cryptomarkt, met een stijging van meer dan 36% in de afgelopen week, waardoor de koers nu op $0,033 dollar staat.

Deze grote koersstijging heeft niet alleen de aandacht getrokken van investeerders maar ook van prominente crypto-analisten.

Technische doorbraken en marktanalyse

Crypto-analisten, waaronder Crypto Erdem en Niklas Theisen, zijn bijzonder optimistisch over de toekomst van VeChain. Erdem voorspelt een mogelijke stijging naar $0,10, na een doorslaggevende uitbraak uit een consolidatieperiode van 20 weken.

Theisen bevestigt deze positieve trend en merkt op dat VET sinds het dieptepunt op 5 juli met meer dan 46% is gestegen. Hij benadrukt dat zolang VET boven het 0,236 Fibonacci retracement-niveau blijft, de prijs waarschijnlijk zal blijven stijgen. Volgens Theisen is VeChain momenteel een van de sterkere activa op de markt.

vechain koers 7 dagen
VeChain koers in de afgelopen 7 dagen. Bron: Coinmarketcap.

Voorspellingen voor eind 2024

Een rapport van Fintech Insights stelt dat VeChain mogelijk tussen $0,50 en $0,70 zal bereiken tegen het einde van 2024, een prognose gedreven door de groeiende adoptie van blockchain in verschillende industrieën.

Deze technologische integratie bevordert de efficiëntie en transparantie, elementen die essentieel zijn voor de duurzame groei van VeChain.

Praktische toepassingen en zakelijke partnerschappen

De onderliggende kracht van VeChain ligt in zijn toepassingen binnen supply chain management, waar het al succesvol samenwerkt met grote namen zoals Walmart en PwC. Deze partnerschappen verbeteren niet alleen de operationele transparantie maar versterken ook het vertrouwen van investeerders in het platform.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je VeChain voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post VeChain stijgt 36%: Analisten voorspellen mogelijke sprong naar $0,10 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!