In zijn laatste YouTube video analyseert Nicholas Merten van DataDash de huidige staat van Bitcoin (BTC)en de mogelijkheid van een grote koersstijging. Volgens Merten is Bitcoin recentelijk gestegen boven de 21-dagen gemiddelde en test nu de 100-dagen gemiddelde.

Deze bewegingen suggereren dat Bitcoin zijn eerdere hoogtepunten kan herhalen, en mogelijk een versnelde groei kan doormaken, vooral als de instroom van ETF’s sterk blijft en de marktdruk beheersbaar is.

Altcoins overstijgen verwachtingen

De situatie met altcoins lijkt ook positief. Merten merkt op dat deze recent hun 21-dagen en 200-dagen gemiddelden hebben overstegen, een indicatie dat er ruimte is voor aanzienlijke winsten.

Hoewel altcoins nog een lange weg te gaan hebben om Bitcoin’s marktkapitalisatie te overtreffen, benadrukt Merten de potentiële “levensveranderende” rendementen van sterke narratives en de mogelijkheid van 5-10x winsten tijdens een bredere marktopgang.

Blik op small-midcap aandelen: Nieuwe kansen

De video behandelt ook verschuivingen in de aandelenmarkten, met name de overgang van grote kapitalisaties naar small-midcap aandelen, ingegeven door mogelijke renteverlagingen van de Federal Reserve. Merten ziet dit als een kans voor beleggers om in te zetten op bedrijven die mogelijk 10x tot 20x groei kunnen realiseren in de komende jaren.

Hij wijst op de noodzaak om innovatieve sectoren en potentiële marktleiders vroegtijdig te identificeren, ondanks de huidige concentratie in grote techbedrijven.

Mis geen belangrijk crypto nieuws meer! Volg ons WhatsApp-kanaal van Coinliners. We houden je elke dag van de week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Volgens analist kunnen altcoins 5 tot 10 keer stijgen als markt opleeft appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!