Cardano (ADA) vertoont veelbelovende tekenen van een aanstaande bullmarkt, gestimuleerd door gunstige technische indicatoren en huidige marktactiviteiten.

Crypto analist Dan Gambardello heeft zowel in een video-update als in een podcast diepgaande analyses geleverd, waarin hij de potentie van ADA voor grote groei benadrukt.

Technische analyse en marktsignalen

Gambardello belichtte de positieve ontwikkelingen in de dagelijkse en wekelijkse grafieken van Cardano. De dagelijkse grafiek toont zes opeenvolgende groene candles, een duidelijk bullish signaal. Deze bewegingen suggereren een “langverwachte macro-ommekeer,” die het begin kan markeren van een uitgebreide bullmarkt voor altcoins.

De wekelijkse grafiek ondersteunt deze visie, aangezien ADA zich richt op het heroveren van het 50-weken voortschrijdende gemiddelde, wat zou bevestigen dat de stijgende trend doorzet.

De huidige staat van Cardano’s prijsactie

Volgens de laatste gegevens van CoinMarketCap heeft ADA een prijs van $0,4392 dollar, met een stijging van meer dan 25% in de laatste week, waarmee het beter presteert dan grote spelers zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Solana (SOL).

Ondanks een daling van 4,54% in het handelsvolume, blijft de marktkapitalisatie sterk met een waarde van $15,75 miljard, wat ADA tot de 10e grootste cryptocurrency maakt.

Potentiële risico’s en groeifactoren

Hoewel de Relative Strength Index (RSI) op de dagelijkse grafiek aangeeft dat ADA overbought kan zijn—wat kan wijzen op een mogelijke korte-termijn correctie—tonen de maandelijkse indicatoren aan dat er nog voldoende ruimte is binnen de huidige bull-marktcyclus.

De MACD histogrammen tonen patronen die vergelijkbaar zijn met die gezien in eerdere bullish perioden, wat wijst op een mogelijke voortzetting van de stijging na een lichte consolidatie.

Cardano’s ecosysteem in ontwikkeling

Het Cardano-ecosysteem blijft zich uitbreiden, met de introductie van nieuwe bestuursstructuren en technologische updates zoals de aankomende Chang hardfork en de release van Cardano Node 9.0.0. Deze ontwikkelingen kunnen een verdere stimulans zijn voor de groei van ADA.

Mis geen belangrijk crypto nieuws meer! Volg ons WhatsApp-kanaal van Coinliners. We houden je elke dag van de week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Koop je Cardano voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Crypto expert: Cardano gereed voor explosieve bullrun appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!