De koers van Cardano (ADA) heeft in de afgelopen dagen een flinke stijging doorgemaakt, met een toename van 20 procent in slechts één week.

Deze trend lijkt het begin van een belangrijke opleving, zoals benadrukt door crypto-analist Ray Trader. Volgens hem is de ADA-koers op weg naar een veel hogere waarde.

Elliott Wave-theorie en toekomstige prijsprojecties

Ray Trader baseert zijn voorspellingen op het Elliott Wave-patroon, een technische analysemethode die marktprijzen voorspelt door natuurlijke golven van optimisme en pessimisme te identificeren. Dit patroon bestaat uit vijf stijgende golven, gevolgd door drie dalende golven. De cyclus voor Cardano begon met een dieptepunt van $0,22 in juni 2023, waarna de koers in maart piekte op $0,81. Na een uitgebreide correctie tijdens de tweede golf, verwacht Ray Trader dat de derde golf het meest explosief zal zijn, met een potentiële stijging tot $7, wat bijna een toename van 1.700% ten opzichte van de huidige koers zou betekenen.

cardano analyse
Bron: Cardano analyse op Tradingview.

Deze sterke stijging zou doorgaan met een vierde golf van correctie en een vijfde en laatste golf, waarbij ADA naar verwachting $9 zou bereiken, een totale toename van 2.200% ten opzichte van de huidige waarde.

Technische en fundamentele ontwikkelingen

Naast de technische analyse ondersteunen recente ontwikkelingen in het Cardano-netwerk ook de positieve vooruitzichten. Het netwerk ontwikkelt nieuwe functionaliteiten, waaronder een lichtgewicht client en een NFT-swapbrug tussen de Cardano- en Polkadot (DOT)-netwerken.

Deze vooruitgangen, zoals de voorstellen die zijn ingediend bij zowel Cardano als OpenGov, het gedecentraliseerde bestuursorgaan van Polkadot, bevorderen de interoperabiliteit en samenwerking tussen deze netwerken.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Cardano voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Analist ziet Cardano naar $9 stijgen door Elliott Wave patroon appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!