Uniswap Labs heeft zijn portemonnee browser-extensie publiekelijk gelanceerd op Google Chrome. Deze extensie kan worden toegevoegd aan de browser via de Chrome Web Store. Gebruikers kunnen een nieuwe Uniswap-portemonnee opzetten of een bestaande importeren.

De extensie is compatibel met verschillende blockchain-netwerken, waaronder Ethereum (ETH), Base, Arbitrum, Optimism, Polygon, Blast, ZKsync, Zora Network, BNB Chain, Avalanche en Celo.

Gebruikerservaring en functionaliteit

Volgens Uniswap Labs biedt de extensie een naadloze gebruikerservaring door geïntegreerd te worden in de zijbalk van de browser, wat zorgt dat deze altijd zichtbaar is, ongeacht waar een gebruiker zich op het web bevindt. Dit elimineert de noodzaak voor pop-ups of transactievensters die makkelijk verloren kunnen gaan.

uniswap labs sidebar
Bron: Uniswap Labs op X.

Gebruikers kunnen transacties ondertekenen, crypto versturen of ontvangen, en token wissels uitvoeren rechtstreeks vanuit de zijbalk. Deze browser-extensie werd voor het eerst aangekondigd in februari en heeft sindsdien bijna 793.391 gebruikers aangetrokken die zich op de wachtlijst hebben geplaatst.

Uniswap’s marktpositie en toekomstige plannen

Uniswap blijft een van de populairste gedecentraliseerde crypto beurzen met een totaal vergrendeld vermogen van bijna $5,6 miljard, volgens de crypto-datatracker DeFiLlama. Het native token van de beurs, UNI, werd op het moment vna schrijven verhandeld tegen $8,062 dollar, na een daling van bijna 4% in de afgelopen 24 uur.

Hoewel het nog onbekend is of Uniswap de crypto portemonnee ondersteuning zal uitbreiden naar andere blockchains, omvatten de huidige aanbiedingen een brede selectie van netwerken zoals Arbitrum, Avalanche, Base, Blast, BNB Chain, Celo, Ethereum, Optimism, Polygon, Zora Network en ZKsync.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Uniswap breidt uit met een browserextensie voor meerdere blockchains op Google Chrome appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!