Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt blijft kalm, in afwachting van een mogelijke bull run. Altcoins bevinden zich momenteel op een opmerkelijk instappunt, maar vertonen al tekenen van stijging. Dit is een uitstekend moment voor beleggers die op zoek zijn naar lucratieve kansen. Te midden van deze omstandigheden is Jupiter (JUP) maar liefst 3000% gestegen, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid over een overbought. Voor degenen die op hun hoede zijn om op hun hoogtepunt in JUP te springen: verschillende andere munten vertonen veelbelovend groeipotentieel. Dit artikel heeft tot doel alternatieve cryptocurrencies te onthullen die klaar zijn om te exploderen, en biedt een boeiende lectuur voor diegenen die graag willen profiteren van de volgende grote marktbewegingen. De reis om deze munten te ontdekken begint hier, met inzichten die kunnen leiden tot de volgende winstgevende investering.

CYBRO-voorverkoop bereikt mijlpaal van $1,3 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,3 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Sei (SEI) klaar voor een bullish run te midden van marktcorrectie

Sei (SEI) handelde tussen $0,27 en $0,37, wat tekenen van problemen vertoont, maar ook potentieel voor een bullish run. Momenteel lijken de beren de overhand te hebben, terwijl de prijs iets lager ligt. Echter, met een Relative Strength Index van 33,50 die aangeeft dat de status van oversold bijna is bereikt, zou SEI klaar kunnen zijn voor een opleving. Als de bulls de leiding nemen, zou het doorbreken van het weerstandsniveau van $0,41 ertoe kunnen leiden dat SEI zich richt op de grens van $0,50, wat mogelijk een winst van ongeveer 35% tot 85% zou opleveren. De huidige consolidatiefase kan dienen als een sterke basis voor de volgende bull run, waarbij patronen vergelijkbaar zijn met die van 2021.

Wormhole (W): Bulls klaar voor uitbraak te midden van gezonde prijsbewegingen

Wormgat (W) vertoont ondanks een recente dip enkele opwindende patronen. De munt wordt momenteel tussen de 26 en 30 cent verhandeld en duidt op een potentiële opwaartse beweging. Bulls staan ​​enigszins onder druk, maar zijn niet uit het spel. Recente cijfers laten een stijging van 9,35% zien in de afgelopen week, hoewel er de afgelopen maand een daling is van 20,53%. Opmerkelijk is dat het de afgelopen zes maanden met meer dan 520% ​​is gestegen. De onmiddellijke uitdaging ligt op het weerstandsniveau van 33 cent. Als dat duidelijk wordt, is het volgende doel 37 cent. Er is solide steun bij 24 cent die scherpe dalingen voorkomt. Dit zou een potentiële stijging van 23% kunnen betekenen als de huidige weerstand wordt doorbroken, wat een teken is van een sterk groeipotentieel in de toekomst.

Ethena (ENA) klaar voor groei ondanks recente inzinking

Ethena (ENA) schommelt tussen $0,35 en $0,45 en vertoont tekenen van veerkracht. Momenteel bevindt ENA zich onder het 10-daags voortschrijdend gemiddelde van $0,47 en zou kunnen stijgen als het de weerstand van $0,49 doorbreekt. Het volgende doel zou $0,58 zijn, een potentiële winst van ruim 28%. Hoewel de munt de afgelopen maand met 30,54% daalde, is hij in zes maanden tijd met bijna 60% gestegen. De bull run is misschien nog maar net begonnen, in navolging van de patronen uit 2021.

Worldcoin (WLD) toont potentieel voor een bull run te midden van de recente volatiliteit

De huidige prijs van Worldcoin van ongeveer $1,70 tot $2,05 duidt op volatiliteit, maar de bulls zijn nog niet uit het spel. Recente gegevens laten een stijging van 36,49% zien in de afgelopen week, wat duidt op momentum. Hoewel deze maand lager is, ziet de langetermijntrend er positief uit met een stijging van 6,09% over zes maanden. De dichtstbijzijnde weerstand op $2,24 zou de koers met nog eens 10% kunnen verhogen, met een potentieel op lange termijn om $2,59 te bereiken, wat zich vertaalt in een winst van 25%. De RSI en de stochastische niveaus geven ook aan dat er een koopmogelijkheid nadert. Houd de ondersteuningsniveaus van $1,53 en $1,18 in de gaten om het risico te meten. Over het geheel genomen lijkt het opwaartse potentieel van WLD veelbelovend te midden van de turbulentie op de markt.

Conclusie

Hoewel SEI, W, ENA en WLD mogelijk minder potentieel op de korte termijn vertonen, valt CYBRO op met zijn geavanceerde DeFi-platform. Beleggers kunnen hun inkomsten maximaliseren via AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Functies zoals lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen zorgen voor een superieure gebruikerservaring met naadloze stortingen en opnames. CYBRO legt de nadruk op transparantie, compliance en kwaliteit, waardoor het een veelbelovend project is. De sterke interesse van crypto-walvissen en beïnvloeders onderstreept het potentieel ervan nog eens.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Jupiter (JUP) is mogelijk overgekocht na de verbijsterende stijging van 3000%. Welke munten in plaats daarvan kopen? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!