Als je de cryptowereld volgt, heb je ongetwijfeld gehoord van Kaspa (KAS). Deze opkomende crypto maakt momenteel furore en wordt door velen gezien als Bitcoin 2.0. De veelbelovende munt steelt al maanden de show in het cryptoland en heeft zich in korte tijd binnen de top van de markt genesteld.

Grote BTC miner breidt uit naar KASPA

Het grote nieuws kwam een paar weken terug toen Marathon Digital, de grootste beursgenoteerde Bitcoin miner, aankondigde hun activiteiten uit te breiden naar de nieuwe layer-1 protocol Kaspa.

De miningzwaargewicht heeft aangegeven dat het met minen van KAS tot wel 95 procent hogere winstmarges kan behalen. Sinds september vorig jaar heeft Marathon al Kaspa ter waarde van 16 miljoen dollar gemined. Sindsdien is de koers met een jaloersmakende 420% de lucht in geschoten, terwijl bitcoin ‘slechts’ een prijsstijging van 135% heeft gezien.

Kaspa’s enorme groeipotentieel

Wat maakt Kaspa zo bijzonder? Net als Bitcoin is het een open, gedecentraliseerd Layer-1-protocol dat gebruikmaakt van het Proof-of-Work (PoW) consensmechanisme.

Waar Bitcoin door velen wordt bekritiseerd om zijn beperkte schaalbaarheid, bestempelt Kaspa zichzelf als ‘s werelds snelste, open-source en volledig decentraal layer 1 protool dat onbeperkt schaalbaar is.  Kaspa is uniek omdat het zichzelf geen blockchain noemt, maar een blockDAG. Hiermee kunnen meerdere transactieblokken tegelijkertijd worden gemaakt, wat Kaspa sneller en efficiënter maakt dan veel andere cryptocurrencies. Terwijl het netwerk razendsnel transactieblokken valideert, blijft de veiligheid gewaarborgd dankzij het vertrouwde PoW-mechanisme.

Kaspa werd eind 2021 in het leven geroepen om met een unieke aanpak een oplossing te bieden voor Bitcoin’s bekende schaalbaarheidsprobleem. Als relatief nieuwe speler in de crypto-wereld biedt Kaspa nog veel groeipotentieel. Terwijl Bitcoin dagelijks tussen de 700.000 en een miljoen actieve adressen heeft, telt Kaspa momenteel ongeveer 20.000 actieve adressen.

Crypto mining weer toegankelijk dankzij Kaspa

Bitcoin zit qua adoptie inmiddels al in een dusdanig vergevorded stadium dat het voor doorsnee investeerders nagenoeg onmogelijk is om zelf bitcoins te minen. De mining-industrie wordt namelijk gedomineerd door beursgenoteerde bedrijven zoals Marathon Digital.

Om enige kans te maken op een BTC-beloning, moet je enorme hoeveelheden rekenkracht inzetten. Dit betekent dat individuele miners zonder toegang tot grootschalige mining-apparatuur en goedkope energie vrijwel geen kans hebben om winstgevend te minen. Kaspa gooit de deur naar de revolutionaire mining-wereld echter alsnog open. In tegenstelling tot bitcoin is het minen van kaspa momenteel nog bereikbaar voor nieuwkomers

Innovatieve bedrijven zoals Rollman Mining kunnen je helpen om te starten met Kaspa-mining. Zij bieden concurrerende prijzen voor miningmachines, die vervolgens door hun experts worden aangesloten op een locatie met gunstige elektriciteitstarieven. De machines worden opgenomen in een mining-pool en onderhouden door het bedrijf.

Hierdoor kun je, zonder enige kennis van het ingewikkelde mining-proces, vanuit je luie stoel crypto verdienen. Rollman Mining zorgt voor alle technische aspecten, zodat jij kunt profiteren van de opbrengsten van je eigen miningmachine.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Kaspa mining, is dit misschien wel het moment om er dieper in te duiken, met de hulp van een partij als Rollman Mining wordt dit namelijk vrij eenvoudig gemaakt. En als kers op de taart krijg je nu tijdelijk zelfs 500 euro korting op je eerste aankoop. Onthoud wel: zoals met alle investeringen in crypto, is het cruciaal om je goed te informeren en de risico’s zorgvuldig af te wegen voordat je besluit te investeren of te beginnen met minen.

Ga naar Rollman Mining

 

Het bericht Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!