Bitcoin blijft de gemoederen bezighouden nu de koers weer stijgt, en steeds meer mensen vragen zich af of ze moeten investeren. Fred Kreuger, een bekende marktanalist en fervent Bitcoin-aanhanger, heeft vijf redenen gegeven waarom Bitcoin een verstandige keuze kan zijn voor investeerders. Hier zijn de belangrijkste punten die hij onlangs deelde.

Banner Bitcoin 1

1. Ondersteuning door Donald Trump

Volgens Kreuger is de voormalige Amerikaanse president Donald Trump een groot voorstander van Bitcoin. Trump is positief over Bitcoin en steunt het minen ervan. Hij staat ook open voor het gebruik van Bitcoin als strategische reserve. Als Trump weer gekozen wordt als president, kan dit volgens Kreuger leiden tot meer steun voor Bitcoin vanuit de Amerikaanse overheid.

2. Renteverlagingen door de Amerikaanse Centrale Bank

Kreuger voorspelt dat de Amerikaanse Centrale Bank in september de rente zal verlagen. Dit zou investeerders kunnen aanmoedigen om risicovollere beleggingen, zoals Bitcoin, te overwegen. Als Trump in november weer president wordt, verwacht Kreuger verdere renteverlagingen, wat Bitcoin nog aantrekkelijker kan maken.

3. Bitcoin ETF’s

Een andere belangrijke reden voor optimisme over Bitcoin zijn de spot Bitcoin ETF’s (Exchange Traded Funds). Deze ETF’s zijn nog in de uitrolfase, en grote financiële instellingen zoals Morgan Stanley en Wells Fargo bieden ze momenteel alleen aan hun rijke klanten aan. Kreuger gelooft dat deze ETF’s uiteindelijk op de algemene handelsplatforms van deze banken zullen komen, wat kan leiden tot een grotere instroom van investeringen in Bitcoin.

4. De crypto bullmarkt cyclus

Kreuger wijst op de huidige bullmarktcyclus van Bitcoin, die volgens hem halverwege is. Hij voorspelt dat Bitcoin in de komende anderhalf jaar mogelijk in waarde kan verdubbelen op basis van historische gegevens. Hoewel dit niet gegarandeerd is, ziet Kreuger zelfs de mogelijkheid voor een verviervoudiging of zelfs een zesvoudiging van de prijs.

5. Steun van Michael Dell

Ten slotte noemt Kreuger de recente interesse van Michael Dell, de Amerikaanse miljardair en CEO van Dell Incorporated, in Bitcoin. Met een geschat vermogen van 99,2 miljard dollar, denkt Kreuger dat Dell’s mogelijke betrokkenheid bij Bitcoin een sterk positief signaal is voor investeerders.

Met deze vijf redenen geeft Fred Kreuger een optimistisch beeld van de toekomst van Bitcoin.

The post 5 redenen om juist nu positief te zijn over Bitcoin appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!