Solana (SOL) heeft de afgelopen weken een flinke groei doorgemaakt, en volgens cryptoanalist Ali Martinez kan deze opmars nog verder gaan. Martinez voorspelt dat Solana binnenkort de $175 dollar zou kunnen bereiken.

Deze optimistische visie wordt gedreven door een aantal technische patronen en externe factoren die de koers van Solana beïnvloeden.

Technische formaties wijzen op groeipotentieel

Martinez heeft een weerstandszone tussen $162 en $164 dollar geïdentificeerd die cruciaal zal zijn voor de toekomstige koers van Solana. Het doorbreken van deze zone zou de weg kunnen vrijmaken naar hogere prijzen, mogelijk tot $175 dollar. De basis voor deze verwachting is onder meer een ‘W-formatie’ of dubbele bodem, die vaak wordt geïnterpreteerd als een bullish signaal.

Daarnaast wijst Martinez op een ‘bull flag’-patroon, dat typisch is voor krachtige opwaartse trends en ook wijst op mogelijk aanhoudende koersstijgingen.

ali martinez solana verwachting 19 juli
Bron: Ali Martinez op X.

Toekomstverwachting en strategisch advies

Martinez stelt dat als alles volgens plan verloopt, Solana tegen 25 juli de $175 zou kunnen bereiken, wat neerkomt op een stijging van bijna 9% vanaf de huidige koers.

Hoewel deze voorspellingen veelbelovend zijn, benadrukt hij de noodzaak voor voorzichtigheid gezien de volatiliteit van de cryptomarkt. De technische indicatoren bieden positieve signalen, maar zoals altijd in de cryptowereld, blijven risico’s bestaan.

Invloed van marktontwikkelingen op Solana

De stijging van de koers wordt mede ondersteund door speculaties over een mogelijke Solana ETF, vergelijkbaar met de onlangs goedgekeurde Ethereum (ETH) ETFs.

Na de aanvraag door investeringsmaatschappij VanEck eind juni voor een Solana ETF, zijn de verwachtingen in de markt hooggespannen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Solana kan stijgen naar $175, aldus expert Ali Martinez appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!