Arthur Hayes, mede-oprichter van de cryptobeurs BitMEX, waarschuwt dat Amerikaanse kiezers die zich richten op cryptovriendelijke beleidsmaatregelen waarschijnlijk genegeerd zullen worden zodra de verkiezingen van 2024 voorbij zijn.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Naleven van vrijheid van meningsuiting

In een nieuw essay genaamd Hot Chick stelt Hayes dat als pro-crypto kiezers duidelijkheid willen in de Amerikaanse regelgeving, ze voor de verkiezingen in november druk moeten uitoefenen op de huidige regering.

Hayes benadrukt dat alle cryptobeleid zich moeten richten op het naleven van de vrijheid van meningsuiting.

‘Cryptografische valuta’s en tokens die op of door een blockchain worden aangedreven, zijn vormen van beschermde meningsuiting. Alle wetten die van toepassing zijn op de bescherming van de vrijheid van meningsuiting, zijn van toepassing op cryptogebruikers of tussenpersonen. Elke wet of regelgeving die de mogelijkheid van een individu of rechtspersoon beperkt om crypto te bezitten of over te dragen, is niet van toepassing.’

Duidelijkheid voor verkiezingsuitslag

Hayes voegt eraan toe dat als er vóór november geen duidelijkheid komt over de regelgeving, voorstanders van de industrie hun invloed zullen verliezen, aangezien politici hun stemmen niet langer nodig zullen hebben.

‘Na de verkiezingen verliezen pro-crypto kiezers alle invloed. De volgende verkiezingen zijn pas over twee jaar en betreffen voornamelijk congresleden die voor twee jaar worden gekozen. Biden of Trump zullen niet dezelfde politieke inzet tonen voor cryptobeleid omdat dit hun herverkiezingskansen of de meerderheid van de gekozen functionarissen binnen hun respectieve partijen niet direct beïnvloedt.’

Oorlog na verkiezingen?

Hayes legt ook uit wat hij direct na de verkiezingen verwacht.

‘Houd er rekening mee dat na de verkiezingen de oorlogsdreiging zal toenemen. De enige reden waarom Iran en Rusland niet directer zijn aangevallen door de VS en de NAVO, is dat Biden niet wil dat de olieprijs stijgt voor de verkiezingsdag.’

‘Trump heeft in zijn eerste termijn de leidende generaal van de IRGC, Qasem Soleimani, vermoord. Hij zal er geen moeite mee hebben om Iran te bombarderen op verzoek van Israël. Dit alles betekent dat de kwestie van cryptomonetaire vrijheid snel zal worden vergeten zodra de bommen beginnen te vallen.’

Arthur Hayes is een invloedrijke figuur in de cryptowereld. Hij is bekend als de mede-oprichter van BitMEX, een van de grootste handelsplatformen. Hayes staat bekend om zijn scherpe inzichten en uitgesproken meningen over de toekomst van crypto en de impact van regelgeving op de markt.

The post Na Amerikaanse verkiezingen hebben Bitcoiners niets meer te zeggen, aldus Hayes appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!