De populaire crypto analist Rekt Capital heeft aangegeven dat de Bitcoin (BTC) koers zich nu definitief in een nieuwe bullish trend bevindt. De grootste cryptomunt ondervond in juni een aanzienlijke waardedaling, wat leidde tot verhoogde angstgevoelens binnen de cryptomarkt.

Deze periode van onzekerheid was echter van korte duur, aangezien de markt zich in de afgelopen week sterk heeft hersteld.

Technische analyse en toekomstverwachtingen

Volgens Rekt Capital is het doorbreken van de dalende trendlijn een duidelijk bullish signaal voor Bitcoin. De neerwaartse prijstrend lijkt voorbij en de munt bereidt zich voor op een nieuwe stijging.

De psychologische grens van $65.000 dollar, die voorheen als een belangrijke weerstand werd gezien, is onlangs doorbroken. Dit bevestigt volgens de analist de voortzetting van de huidige bull rally.

rekt capital tweet 22 juli bitcoin
Bron: Rekt Capital op X.

Potentieel voor nieuwe recordhoogtes

De crypto analist voorspelt dat deze bull rally de BTC koers binnenkort naar nieuwe all-time highs kan stuwen. Hij benadrukt dat de recente terugkeer naar de $60.000-range en het doorbreken van de $65.000 dollar sleutelindicatoren zijn dat Bitcoin oude cyclus patronen volgt die eerder tot aanzienlijke hoogtepunten leidden.

Met de doorbraak van de $65.000 kan de koers zich nu bewegen in een nieuwe handelsrange tussen $65.000 en $71.500.

Huidige markt

Rekt Capital merkt op dat het belang van de reaccumulatie en het terugvorderen van belangrijke niveaus niet onderschat moet worden.

Eventuele toekomstige dips zouden waarschijnlijk kortstondig zijn, en dienen als een herbevestiging van de sterkere steunniveaus voor verdere opwaartse trends. “Elke dip zou fungeren als een cruciale hertest om de trend naar boven te continueren,” aldus Rekt Capital.

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin op een koers van ongeveer $68.000 dollar. Dat is ruim 1% hoger dan in de afgelopen 24 uur.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin zet opmars voort richting nieuwe all time high, volgens analist appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!