Solana

Solana is de nieuwe week goed begonnen. Op de vroege maandagochtend stond de Solana koers met 5% in de plus. Aayush Jindal van NewsBTC is optimistisch en heeft het in een nieuwe analyse over een potentiële koers van 200 dollar voor Solana. Kan het smart contract platform de komende dagen doorpakken?

Solana op weg naar $200?

De Solana koers bleef in een positieve zone boven de 150 dollar en wist daarmee flink te stijgen. Zodanig zelfs, dat het even beter presteerde dan Bitcoin en Ethereum.

Op dit moment handelt de Solana koers op 179 dollar, maar niet lang geleden werd de weerstand op 185 dollar getest. Uiteindelijk vormde Solana een lokaal hoogtepunt op 185,11 dollar en consolideert de munt nu rond het 23,6% Fibonacci-niveau.

Solana handelt nu rond de psychologische grens van 180 dollar en het 100-uur bewegende gemiddelde. Ook is er volgens Aayush Jindal een belangrijke bullish trendlijn die zich vormt met een steun op 176 dollar op de uurgrafiek (blauwe lijn).

Aan de bovenkant komt Solana volgens de analist weerstand tegen op 185 tot 188 dollar. Als het die weerstand kan doorbreken, is het volgens Jindal mogelijk dat Solana naar 192 en zelfs naar 200 dollar stijgt.

Kan Solana ook corrigeren?

Solana kan vanaf de huidige koersen natuurlijk ook corrigeren. Dat hoort ook bij de normale gang van zaken in de financiële wereld.

“Als Solana niet boven de weerstand op 185 dollar kan stijgen, dan zou er een correctie kunnen beginnen. De eerste steun aan de onderkant ligt op het niveau van 180 dollar. Daar zien we Solana nu een beetje mee ploeteren. Daarna ligt de volgende grote steun op 176 dollar”, aldus Aayush Jindal.

Verliest Solana de koers van 176 dollar? Dan ziet Jindal de munt afdalen naar het niveau van 168 dollar. Sluit het ook onder die koers? Dan kan Solana volgens de analist zelfs afdalen naar het niveau van 155 dollar op de korte termijn.

Alles bij elkaar kunnen we dus wel stellen dat er een belangrijke periode aankomt voor Solana en de investeerders in het project. Ook voor memecoins kan het om die reden weleens een belangrijke periode worden.

Veel memecoins leven op Solana en zijn afhankelijk van het succes van de munt. Al zou je kunnen stellen dat het succes ook weleens omgekeerd afhankelijk is, dus dat Solana juist afhankelijk is van de koersstijgingen van memecoins.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Solana koers schiet 5% omhoog: is een target van $200 haalbaar? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!