ApeCoin DAO, de gedecentraliseerde autonome organisatie die ApeCoin (APE) beheert, heeft een plan voorgesteld om een hotel met ApeCoin-thema te openen in het hart van Bangkok.

De voorstellen, die veel steun genieten onder de leden van de DAO, zijn erop gericht een bestaand hotel te transformeren in een centrum dat volledig is gewijd aan de ApeCoin en Bored Ape Yacht Club (BAYC) gemeenschappen.

Steun en financiering

Het voorstel, initieel benoemd als AIP-448, is gestart met stemmen op 18 juli. Tot nu toe heeft meer dan 91% van de uitgebrachte stemmen het plan goedgekeurd.

Van de 4,6 miljoen APE die “ja” stemden, stond tegenover 411 duizend APE die tegen waren, wat aangeeft dat ongeveer 8.16% van de stemmers tegen het voorstel is. De DAO zoekt een financiering van 410,000 APE uit het ApeCoin ecosysteemfonds om het voorstel te realiseren.

apecoin hotel bangkok impressie
Impressie van het ApeCoin hotel in Bangkok. Bron: ApeCoin.

Ontwerp en attracties

Volgens het plan zal het hotel niet alleen een APE-gethematiseerde bar en diverse kamers bevatten die verschillende APE-gemeenschappen vertegenwoordigen, maar ook een zwembad met APE-branding en een speciale expositieruimte.

De inrichting en thema’s van het hotel zijn ontworpen om de intellectuele eigendommen, de gastvrijheid sector, de kunsten en de cryptowereld te integreren.

Voordelen voor de gemeenschap en economische impact

De ApeCoin DAO stelt dat 50% van de inkomsten uit de themakamers gedurende één jaar naar de schatkist van de ApeCoin DAO zal gaan. Ook zal het hotel ApeCoin accepteren als betaalmiddel, wat de bruikbaarheid van de cryptocurrency in de echte wereld zou moeten demonstreren en de omloop ervan zou kunnen bevorderen.

Het hotel is van plan om diverse gemeenschapsgerichte initiatieven op te nemen, waaronder het aanbieden van 50 gratis overnachtingen aan APE-houders en gratis toegang tot bepaalde hotelfaciliteiten voor leden van de gemeenschap.

Unieke check-in en promoties

Gasten van het hotel zullen hun lidmaatschap van het ApeCoin Forum en hun wallet saldo moeten verifiëren bij de receptie. Daarnaast worden gasten aangemoedigd om hun ervaringen op sociale media te delen.

Degenen die gratis verblijven zoeken, moeten over hun bezoek posten, inclusief foto’s en positieve feedback, om een cashback betaling te ontvangen voor hun verblijf.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je ApeCoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Binnenkort in Bangkok: Een luxe hotel geheel in ApeCoin stijl appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!