Solana (SOL) is de week sterk gestart met een stijging van 5% op de maandag. Het smart contract platform toont veerkracht boven de $150 dollar, waarbij het op momenten zelfs beter presteerde dan Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Met een huidige handelsprijs rond de $179 dollar, nadat het onlangs de weerstand op $185 dollar testte, blijft de vraag of Solana deze stijgende trend kan doorzetten richting de $200 dollar.

Technische analyse en marktinzichten

Volgens Aayush Jindal van NewsBTC, die optimistisch blijft over de toekomstige waarde van Solana, kan de koers mogelijk de $200 dollar bereiken als het door de huidige weerstanden van $185 tot $188 dollar breekt. Er is een belangrijke bullish trendlijn te zien met steun op $176 dollar op de uurgrafiek.

solana koers 1 week
Solana koers in de afgelopen week. Bron: Coinmarketcap.

Op dit moment consolideert de munt rond het 23,6% Fibonacci-niveau van de recente stijging, en blijft het handelen rond de psychologische grens van $180 dollar en het 100-uurs bewegende gemiddelde.

Potentiële risico’s en correctiemogelijkheden

Ondanks de positieve vooruitzichten, zijn correcties een normaal onderdeel van de cryptomarkt. Als Solana niet in staat is om boven de $185 dollar uit te komen, kan er een neerwaartse correctie beginnen. De eerste belangrijke steun bevindt zich op $180 dollar, gevolgd door nog een kritieke steun op $176 dollar.

Volgens Jindal, als de koers onder de $176 dollar daalt, kan Solana verder zakken naar $168 dollar en in het slechtste geval zelfs naar $155 dollar op de korte termijn.

De invloed van en op memecoins

De prestaties van Solana hebben ook invloed op diverse memecoins die op dit platform draaien. Deze coins, die vaak sterk reageren op marktbewegingen van grotere cryptomunten zoals Solana, kunnen zowel profiteren van de stijgingen als last hebben van de dalingen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Solana zet stijgende trend voort: Mogelijk op weg naar $200? appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!