Elon Musk heeft onlangs zijn profielfoto op sociale media aangepast naar een afbeelding waarin hij zogenaamde ‘laserogen’ heeft. Dit beeld, waarbij hij voor een Amerikaanse vlag staat, is in de wereld van de digitale valuta niet enkel een grappig detail.

Het wordt vaak gezien als een teken van steun voor cryptocurrency en fungeert als een soort geheime knipoog tussen crypto-enthousiastelingen. Deze verandering komt op een moment dat er veel speculatie is over Musks politieke standpunten en zijn steun aan Donald Trump.

Onverwachte reis naar Tennessee

De geruchtenmolen kwam extra op gang toen bekend werd dat Musks privévliegtuig onverwachts landde in Nashville, Tennessee. Dit is precies de locatie waar volgende week de Bitcoin 2024 conferentie plaatsvindt.

elon musk spreker bitcoin 2024
Bron: Eleanor Terrett op X.

Deze samenloop van gebeurtenissen heeft binnen de cryptogemeenschap voor veel opschudding gezorgd, waarbij velen zich afvragen of Musk mogelijk een verrassingspraatje zal houden op het evenement.

Geruchten over de Bitcoin 2024 conferentie

De Bitcoin 2024 conferentie in Nashville belooft nu al een van de meest besproken evenementen in de crypto-wereld te worden, vooral door de mogelijke aanwezigheid van grote namen zoals Elon Musk en Donald Trump. Trump, die onlangs nog het doelwit was van een aanslag, heeft bevestigd dat hij aanwezig zal zijn.

De mogelijke combinatie van Musk en Trump zou het evenement tot een ongekende hoogtepunt van het jaar kunnen maken.

Speculatie en verwachtingen

De cryptogemeenschap is in rep en roer door de aanwijzingen die suggereren dat Musk en Trump beiden een rol zullen spelen op de conferentie. Dit wordt verder aangejaagd door hints vanuit mensen zoals David Bailey, CEO van Bitcoin Magazine, die met cryptische berichten de anticipatie verhoogt.

Eleanor Terrett, een journalist bij Fox, heeft deze geruchten verder aangezwengeld door te suggereren dat Musk, met zijn affiniteit voor Bitcoin (BTC) en zijn politieke connecties, zeer waarschijnlijk de persoon is die naast Trump “het internet zou kunnen breken”.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Elon Musk mogelijk spreker bij Bitcoin 2024 in Nashville appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!